loader
Familia de anvelope pentru zapada Nokian Tyres Snowproof - anvelope premium create pentru a face fata oricaror conditii de iarna

Familia de anvelope pentru zapada Nokian Tyres Snowproof - anvelope premium create pentru a face fata oricaror conditii de iarna

Cu gama sa larga de anvelope de iarna premium, fiecare sofer poate alege cele mai bune anvelope pentru masina sa si in acest sezon de iarna

Alegerea anvelopelor potrivite pentru conditii de iarna ofera siguranta si incredere in conducerea masinii. Anvelopele proiectate de compania scandinava premium Nokian Tyres sunt o alegere excelenta, disponibila pentru soferii europeni. Cu gama sa larga de anvelope de iarna premium, fiecare sofer poate alege cele mai bune anvelope pentru masina sa si in acest sezon de iarna.

Nokian Tyres a inventat prima anvelopa de iarna in 1934. Inovatia a marcat o adevarata revolutie in siguranta conducerii pe timp de iarna, care a continuat pana in prezent in industria auto.

Dezvoltarea fiecarei anvelope noi este sustinuta de ani de cercetare si testare la centrele noastre de testare, cum este „Iadul Alb” deasupra Cercului Polar in Finlanda, sau cel mai nou centru al nostru de cercetari din Spania, „Hakka Ring”. Aici, toate produsele noastre sunt supuse unei testari extrem de riguroase in toate conditiile de conducere, de la dificile la variabile si usoare, pentru a satisface nevoile tuturor soferilor europeni din toate zonele climatice”, declara Martin Drazik, Director de produs pentru Europa Centrala la Nokian Tyres.

Familia de anvelope extinsa si modernizata Snowproof™ prezentata anul acesta de Nokian Tyres a fost dezvoltata in special pentru soferii din Europa Centrala, asigurand performanta fara compromisuri pe zapada, lapovita si ploi abundente. Cea mai importanta caracteristica a familiei de anvelope este siguranta excelenta in toate conditiile de conducere; anvelopele ofera o senzatie de conducere controlata si previzibila deopotriva pe autostrazile de mare viteza, in traficul urban aglomerat sau pe drumurile de munte marginite de peisaje incantatoare.

Familia de anvelope de iarna Snowproof de la Nokian Tyres cuprinde cinci modele de anvelope si acopera o varietate larga de dimensiuni, de la masinile mici la cele mari, pana la SUV-urile grele si vehiculele de tip camioneta. O noua caracteristica pentru soferii din Europa Centrala este Tehnologia SilentDrive™ la anumite modele si noul simbol Electric Fit™, care va fi utilizat la nivel global pentru a transmite mesajul ca toate anvelopele noastre sunt compatibile cu vehiculele electrice.

Noile anvelope  Nokian Tyres Snowproof™ 2 pentru masinile de pasageri si Nokian Tyres Snowproof ™ 2 SUV pentru vehicule sport-utilitare si de teren sunt facute pentru a oferi siguranta impecabila pentru situatiile in care este cel mai necesar. Acestea ofera o combinatie inovatoare de aderenta de iarna superioara, stabilitate si confort in conducere. Proprietatile de siguranta excelente ale liniei de produse sunt un rezultat direct al designului de striatii optimizat, actualizarii componentelor, testarii riguroase si cercetarii continue.

Tehnologia de absorbtie a sunetului SilentDriveTM este conceputa si dezvoltata pentru confortul conducerii. Nivelurile de sunet exceptional de scazute sunt realizate prin adaugarea unui strat subtire de spuma acustica pe banda interioara a anvelopei. Aceasta tehnologie este implementata in produse adecvate pentru toate tipurile de motopropulsoare ale vehiculelor, reducand zgomotul din cabina si oferind o silentiozitate similara cu cea a vehiculelor electrice. La masinile electrice, este principala alegere pentru cei mai selectivi soferi.

Noua tehnologie SilentDrive™ este disponibila in prezent doar in anumite dimensiuni pentru anvelopele de iarna Nokian Tyres Snowproof 2 SUV. Anvelopele noastre pentru SUV-uri si vehicule comerciale sunt ranforsate si cu pereti laterali din aramida. Aceasta este o alta tehnologie avansata, neoferita de niciun alt producator, care garanteaza protectia la intepaturi si taieturi in pietre sau borduri ascutite, de exemplu” declara dl Drazik.

Pe langa noile modele de anvelope, familia Nokian Tyres Snowproof ofera o modernizare a produselor existente. Cunoscut anterior sub denumirea de WR Snowproof, modelul actualizat este prezent in continuare pe piata sub denumirea Nokian Tyres Snowproof 1. Imbunatatirile acestui model pentru masinile de pasageri pot fi experimentate in special in conditii umede. Anvelopele Nokian Tyres Snowproof P, elegante si sportive, continua sa deserveasca sectiunea de piata de performanta ultra-ridicata.

Anvelopa Nokian Tyres Snowproof C este o anvelopa de iarna sigura si fiabila, special conceputa pentru vehicule comerciale grele. Se remarca in primul rand prin siguranta in conditii de iarna, confort si durabilitate. A fost conceputa pentru a suporta sarcinile grele si uzura pe masura acumularii kilometrilor, oferind astfel o durata de functionare excelenta.

Toate anvelopele de iarna din gama Nokian Tyres poarta simbolul 3PMSF pentru a indica faptul ca sunt adecvate pentru utilizare in conditii de iarna. Anvelopele de la cea mai nordica firma pot face fata celor mai dificile conditii fara compromisuri in ceea ce priveste performanta, pe drumuri umede si uscate deopotriva.

Depasiti rigorile iernii cu o senzatie de siguranta, fiabilitate si confort in conducere cu anvelopele premium de la Nokian Tyres. Portofoliul actual de produse de iarna al Nokian Tyres este disponibil de la anumiti distribuitori.

Twitter  I YouTube I Facebook I LinkedIn I Instagram

Nokian Tyres proiecteaza si produce anvelope premium pentru cei care apreciaza siguranta, sustenabilitatea si predictibilitatea. Scopul nostru este de a permite intregii lumi sa conduca mai inteligent. Inspirati de traditia noastra scandinava, realizam produse inovatoare pentru masinile de pasageri, camioane si utilaje grele, care va ofera liniste sufleteasca in toate conditiile de carosabil. Lantul nostru Vianor ofera servicii legate de anvelope si masini. In 2022, vanzarile noastre nete pe segmente au totalizat 1.350 milioane EUR. La sfarsitul anului 2022, aveam aproximativ 3,300 de angajati. Nokian Tyres este cotata la bursa Nasdaq Helsinki. Informatii suplimentare www.nokiantyres.com

Autori