loader
Deloitte 2022 Telecom industry outlook

Deloitte 2022 Telecom industry outlook

Raportul Deloitte 2022 Telecom Industry Outlook isi propune sa identifice problemele strategice pe care organizatiile de telecomunicatii ar trebui sa le ia in considerare in 2022 si impactul acestora

In 2021, sectorul telecomunicatiilor a inregistrat progrese in cresterea capacitatii retelelor cu scopul de a satisface nevoia utilizarii retelelor de mare viteza.

Raportul Deloitte 2022 Telecom Industry Outlook isi propune sa identifice problemele strategice pe care organizatiile de telecomunicatii ar trebui sa le ia in considerare in 2022 si impactul acestora.

Principalele aspecte abordate:

  • Potentialul de a avea piete destinate comunicatiilor de banda larga mai competitive;
  • Cresterea interesului pentru multi-access edge computing si retele de telefonie mobila private;
  • Necesitatea de a reevalua masurile de securitate cibernetica si de gestionare a riscurilor in era 5G.

 

Numele Deloitte se refera la organizatia Deloitte Touche Tohmatsu Limited (“DTTL”), o companie cu raspundere limitata din Marea Britanie, reteaua globala de firme membre si persoanele juridice afiliate acestora. DTTL si firmele sale membre sunt entitati juridice separate si independente. DTTL (numit in continuare si "Deloitte Global") nu furnizeaza servicii catre clienti. Pentru a afla mai multe despre reteaua globala a firmelor membre, va rugam sa accesati  www.deloitte.com/ro/despre.

Deloitte furnizeaza clientilor din sectorul public si privat provenind din industrii variate servicii de audit, consultanta, servicii juridice, consultanta financiara si de managementul riscului, servicii de consultanta fiscala si alte servicii adiacente. Patru din cinci companii prezente in Fortune Global 500® sunt clienti Deloitte, prin intermediul retelei sale globale de firme membre care activeaza in peste 150 de tari si teritorii, oferind resurse internationale, perspective locale si servicii de cea mai inalta calitate pentru a rezolva probleme de business complexe. Pentru a afla mai multe despre modalitatea in care cei 312.000 de profesionisti Deloitte creeaza un impact vizibil in societate, va invitam sa ne urmariti pe Facebook sau LinkedIn.

Aceasta comunicare este furnizata cu titlu orientativ si nu trebuie considerata drept serviciu de consultanta. Este bine sa solicitati consultanta fiscala/juridica de specialitate inainte de a intreprinde actiuni bazate pe cuprinsul acestui document. Aceasta publicatie contine doar informatii generale si Deloitte Touche Tohmatsu Limited si firmele membre sau afiliate (numite impreuna Deloitte Network) nu ofera consultanta sau servicii profesionale prin intermediul acestei publicatii. Inainte de a lua orice decizie sau de a actiona intr-un mod care v-ar putea afecta finantele sau afacerea, trebuie sa discutati cu un consultant profesionist. Nicio entitate a Deloitte Network nu va fi raspunzatoare pentru pierderile de orice natura suferite de catre persoanele care se bazeaza pe aceasta publicatie.

© 2022. Pentru mai multe detalii, contactati Deloitte Romania.

 

Autori

foto
DELOITTE CONSULTANTA SRL