loader

Contureaza din timp tendintele viitoare!

Internet of Things pentru afaceri se transforma acum in realitate si se pare ca este cea mai viabila solutie care va stimula inovatia in cadrul companiilor.

Platformele cloud si dispozitivele inteligente IoT creeaza noi oportunitati pentru dezvoltarea aplicatiilor, astfel incat, acestea sa poata procesa, analiza si vizualiza datele in timp real, si, in acelasi timp, sa foloseasca protocoale deschise pentru a le integra cu sistemele ERP. 


Avand in vedere faptul ca tehnologia evolueaza rapid, companiile sunt motivate sa tina pasul prin adoptarea unei abordari agile in construirea arhitecturii lor interne pentru IoT si in oferirea de solutii valide. Prin aceeasta tactica, ei pot sa abordeze in avans toate provocarile legate de integrare, care sunt in mare parte reprezentate de protocoalele de comunicare, scalabilitate si securitate, permitandu-le sa actioneze instantaneu, aducand inovatia la o viteza nemaivazuta pana acum. In trecut, doar cateva companii foloseau sezorii pentru a colecta date pentru afacerile lor.

 

In contextul unui peisaj tehnic si tehnologic aflat in dezvoltare constanta, mobilitatea reprezinta cheia si principalul factor pentru realizari grandioase si pentru depasirea concurentei. 

 

Pentru versiunea completa a articolului, va rugam accesati varianta in limba engleza, aici.


 

Autori

foto
BEARINGPOINT SRL