loader
Cel mai nou televizor cu AI si inovatiile audio LG  primesc distinctii de varf la premiile anuale EISA

Cel mai nou televizor cu AI si inovatiile audio LG primesc distinctii de varf la premiile anuale EISA

Continuand seria indelungata de succese in acumularea recunoasterii din partea celei mai mari colaborari mondiale de publicatii in domeniul electronicelor de larg consum

LG Electronics (LG) a fost din nou premiata pentru produsele sale de top din categoria home entertainment de catre Expert Imaging and Sound Association (EISA – Asociatia Expertilor in Imagini si Sunet), cea mai mare organizatie editoriala din lume pentru electronice de larg consum, reprezentata de 55 de publicatii din 29 de tari. In cadrul Premiilor EISA din acest an, patru produse LG – LG OLED TV (modelul OLED65E9), LG NanoCell TV (modelul 65SM9000), LG Soundbar (modelul SL8YG), LG XBOOM Go (modelul PK7) – au fost recunoscute pentru performanta lor exceptionala, designul inovator si valoarea adusa consumatorilor.

Televizorul LG OLED TV AI ThinQ a fost numit CEL MAI BUN TELEVIZOR PREMIUM OLED EISA 2019-2020, marcand al optulea an consecutiv in care un televizor OLED LG a primit cea mai mare distinctie in aceasta categorie. Deja castigator al ravnitului Premiu de Aur din cadrul iF Design Awards din acest an, televizorul de 65 de inch din seria E beneficiaza de procesorul inteligent LG de a doua generatie, α (Alpha) 9 Gen 2. Microcipul avansat ofera o calitate imbunatatita a imaginii si sunetului, datorita inteligentei artificiale, dezvoltandu-se pornind de la contrastul infinit si culorile corect redate pentru care este renumita tehnologia OLED de la LG. Juriul EISA a laudat designul imaculat al modelului OLED 65E9, ce incorporeaza sticla transparenta pentru a crea iluzia unui ecran ce pluteste in aer, facand acest televizor un element de atractiv pentru orice spatiu.

Televizorul LG NanoCell TV AI ThinQ a primit distictia de top TELEVIZOR SMART HOME EISA 2019-2020 pentru performanta sa audiovizuala uimitoare, gratie tehnologiei sale de afisare NanoCell, Full Array Local Dimming (FALD) si procesorului α7 Gen 2. Juriul EISA a fost impresionat de experienta imbunatatita de utilizare si convenabilitatea oferite de platforma LG AI ThinQ si incorporarea perfecta a Google Assistant si Amazon Alexa.

LG Soundbar si difuzorul portabil LG XBOOM Go au castigat la categoriile SOUNDBAR EISA 2019-2020 si DIFUZOR MOBIL EISA 2019-2020 pentru calitatea exceptionala a sunetului rezultata din colaborarea LG cu Meridian, renumitii furnizori britanici de echipamente audio premium.

“Suntem onorati ca produsele noastre video si audio inovatoare sa fie recunoscute de catre o organizatie atat de respectata si de incredere precum EISA,” a declarat Brian Kwon, presedinte al companiilor LG Mobile Communications si LG Home Entertainment. “Vom continua sa crestem si sa ne folosim investitiile continue in inovatie pentru a le prezenta consumatorilor solutii inteligente de home entertainment ce fac viata mai buna.”

Vizitatorii standului LG in cadrul IFA, in Sala 18 a Messe Berlin, intre 6-11 septembrie, vor avea ocazia sa vada expuse toate produsele premiate de EISA.

Despre LG Electronics Home Entertainment Company

LG Electronics Home Entertainment Company este un lider in industria televizoarelor, sistemelor audio-video, monitoarelor, proiectoarelor si computerelor portabile. Compania este recunoscuta ca inovatoare de varf in industrie, datorita televizoarelor sale OLED ce au revolutionat categoria televizoarelor premium. LG se dedica imbunatatirii vietii clientilor sai prin produse inovatoare de home entertainment, in frunte cu televizoarele sale OLED de top si televizoarele premiate NanoCell cu capabilitati de inteligenta artificiala. Pentru mai multe informatii, accesati www.LG.com.

Autori

foto
LG ELECTRONICS ROMANIA SRL