loader
Cassa intra in acceleratorul KPMG Startup Grow Pad

Cassa intra in acceleratorul KPMG Startup Grow Pad

KPMG Romania a selectat solutia tip SaaS Cassa pentru o noua editie a acceleratorului de startup-uri KPMG Startup Grow Pad

Solutia Cassa, o solutie online in cloud, disponibila in versiunea desktop si mobile, digitalizeaza comunicarea dintre contabil si antreprenor printr-un feed propriu fiecarei companii. Cassa simplifica si economiseste timpul antreprenorilor prin digitalizarea fluxului de documente si eficientizarea comunicarii dintre contabil si antreprenor, automatizand procesul de lucru pe trei niveluri:

• digitalizeaza procesele de lucru dintre mediul de afaceri si contabilitate, oferind fiecarui lider in afaceri toata contabilitatea online, intr-o aplicatie: de la rapoarte, acte si bilanturi,pana la feed/chat comun cu contabilul;

• tehnologia avansata de recunoastere a caracterelor (OCR) permite digitalizarea si exportul informatiilor direct in softul de contabilitate, nemaifiind necesara introducerea documentelor manual;

• antreprenorii au acces in timp real la toate informatiile contabile despre companie si la functionalitati necesare dezvoltarii afacerii.

In programul KPMG Startup Grow Pad, Cassa va avea acces la mentori cu experienta, care pot ajuta in planificarea strategiei de dezvoltare a proiectului si pot oferi asistenta in a identifica potentiali clienti si solutii care pot fi integrate in aplicatie.

Rene Schob, Partener Consultanta Fiscala, Head of Tax & Legal KPMG in Romania si coordonator al programului KPMG Startup Grow Pad, spune: “Procesele de automatizare si digitalizare a operatiunilor au devenit un factor diferentiator in contextul de afaceri curent. Initiativele precum Cassa au potentialul de a transforma profund mediul de afaceri, mai ales segmentul IMM-urilor, iar KPMG vine in sprijinul antreprenorilor romani si ii sustine in parcursul lor catre succes.”

Cornel Fugaru, Co-Founder and CEO Cassa, continua: „Programul KPMG Startup Grow Pad ne aduce un know-how profund al mediului de afaceri global si local. In acest program, accesul la potentiali clienti, la surse de finantare esentiale pentru un startup, posibilitatea testarii produsului in conditii reale si dezvoltarii lui alaturi de una dintre cele mai mari companii de consultanta este un beneficiu imens care ne contureaza calea spre succes. Avem incredere in Cassa si in oportunitatea SaaS in procese de afaceri”.

Programul KPMG Startup Grow Pad se adreseaza startup-urilor cu focus pe automatizarea proceselor, asistenta robotizata, analiza augmentata, securitatea cibernetica, aplicatii inteligente si analitice (date), in industriile in care KPMG are expertiza si clienti, precum IT, telecom, servicii financiare, imobiliare, servicii B2B profesionale, piete de comert pentru consumatori, servicii juridice, de conformitate si de reglementare.

Alte startup-uri interesate de KPMG Startup Grow Pad pot intra in contact cu KPMG Romania in continuare, pe site-ul programului.

Despre KPMG  

KPMG este o retea internationala de firme membre care furnizeaza servicii de Audit, Consultanta fiscala si Consultanta in afaceri in 147 de tari, avand 219.000 de profesionisti in toata lumea. Firmele membre independente din reteaua KPMG sunt afiliate la KPMG International Cooperative („KPMG International”), o entitate elvetiana. Fiecare firma membra a retelei KPMG reprezinta o entitate distincta si separata din punct de vedere juridic.

In Romania si Moldova, KPMG are 6 birouri localizate in Bucuresti, Cluj-Napoca, Constanta, Iasi, Timisoara si Chisinau.

Autori

foto
KPMG ROMANIA SRL