loader

World Wide Brands si great|Co sau cum definesti Yin Yang-ul povestilor de succes in mediul business

Pe 22 septembrie, la Elite Art Gallery, conceptul World Wide Brands si great|Co reuneste povestile brandurilor si ale oamenilor din spatele companiilor de succes.

Viziunea pe care vrea sa o transmita conceptul, prin acest album de colectie, este cea a Yin si Yang-ului povestilor de succes, pentru ca succesul unui brand este atins si cu ajutorul complementaritatii aduse de oamenii de baza dintr-o companie.


La gala de lansare vor participa atat speakeri ai companiilor care si-au creionat povestea succesului in carte, cat si reprezentanti ai altor companii importante de pe piata. Discursul de inceput va fi urmat de catre insertiile speakerilor care vin din partea unor organizatii precum Evomag, Selgros, Garanti Bank si Orange. Cu toate ca discursurile din cadrul evenimentului pot oferi indicii care sa te ajute sa scurtezi drumul catre succes, povestile si interviurile din cartea World Wide Brands si great|Co te vor ajuta sa te ghidezi catre excelenta. Albumul acesta de colectie va fi disponibil si dupa eveniment, fiind distribuit in mediul online si cel offline. Printre companiile care ne-au spus povestile in editia aceasta comuna a cartii se numara si Alexandrion, Aqua Carpatica, Bergenbier, Toyota si Orange. Diversitatea industriilor prezente la gala de lansare scoate in evidenta faptul ca pasiunea si dedicarea angajatilor nu este restransa de limite organizationale sau specifice unui domeniu anume.


Dupa discursurile reprezentantilor companiilor, invitatii pot discuta fata in fata cu speakerii, daca vor sa afle anumite amanunte din experienta lor, care i-ar putea inspira in crearea propriei povesti de succes. Daca ai vreo intrebare pentru principalele companii de pe piata din Romania, acestea te asteapta cu raspunsuri cel putin la fel de interesante precum te astepti.


Povestile din cartea noastra sunt inspirate din interdependenta departamentelor de HR si de marketing dintr-o companie. Un brand puternic se bazeaza intotdeauna pe oamenii din spatele sau, care il ajuta sa inoveze, sa depaseasca concurenta si sa le ofere consumatorilor sai experienta pe care o viseaza. Yin si Yang-ul povestilor de succes promite sa-ti schimbe perspectiva pe care o ai asupra succesului, asa ca nu rata gala de lansare.

 

Din pasiune pentru companii si povesti de succes,
Echipa Inspire Group