loader
Workshopuri si sesiuni de promovare a gamei Keter-Curver, organizate in weekend de Yalco si producatorul mondial Keter Plastics,  la Poiana Brasov

Workshopuri si sesiuni de promovare a gamei Keter-Curver, organizate in weekend de Yalco si producatorul mondial Keter Plastics, la Poiana Brasov

Yalco Romania, distribuitor la nivel national al unora dintre cei mai importanti producatori mondiali, precum Stanley, Black&Decker si DeWalt, a organizat in perioada 24-25 noiembrie, la Poiana Brasov, workshopuri si sesiuni de prezentare a gamei Keter – Curver.

Yalco Romania, distribuitor la nivel national al unora dintre cei mai importanti producatori mondiali, precum Stanley, Black&Decker si DeWalt, a organizat in perioada 24-25 noiembrie, la Poiana Brasov, workshopuri si sesiuni de prezentare a gamei Keter – Curver, compusa din solutii de mobilare si depozitare destinate gradinii, pentru partenerul sau strategic, Dedeman.

 

“Experienta dobandita de-a lungul celor 11 ani de activitate pe piata de distributie din Romania, ne-a invatat ca o strategie orientata catre parteneri si un model de parteneriat cu valoare adaugata pot fi cheia catre succes.
Impreuna, ne dorim pentru clienti, extinderea portofoliului de produse in Magazinele Dedeman, pentru a oferi solutii complete atat pentru ingrijirea gradinii, cat si pentru depozitare si relaxare.


Astfel, in weekend, am organizat la Poiana Brasov workshopuri si sesiuni de prezentare a gamei Keter-Curver, casute de gradina, lazi si dulapuri de depozitare pentru spatii exterioare, dar si mobilier de gradina.


Folosind tehnologii inovatoare, produsele Keter - Curver reprezinta solutii practice si aliniate cu trendurile actuale de amenajare a gradinilor, balcoanelor, teraselor sau altor spatii exterioare”, a declarat Cristian Toporas, Sales Manager Yalco.

Autori

foto
YALCO ROMANIA SRL