loader
Volkswagen ID.7 lansat in Romania

Volkswagen ID.7 lansat in Romania

Cu o arhitectura aerodinamica de exceptie, sedanul complet electric Volkswagen ID.7 reprezinta un nou pas in evolutia mobilitatii, oferind soferilor mobilitate electrica la un nou nivel, precum si un confort premium pentru pasageri

Incepand cu luna decembrie, ID.7, primul model Volkswagen complet electric din clasa medie-superioara este expus pentru vizionare in principalele centre comerciale, cat si la distribuitorii Volkswagen din reteaua Porsche Romania.

Varful gamei complet electrice Volkswagen ID.7 va fi expus pentru vizionare in magazinul MOON CITY E-mobility Lounge din Baneasa Shopping City, in centrele comerciale din tara si la distribuitorii Volkswagen din reteaua Porsche Romania. De asemenea, limuzina electrica ID.7 ramane in continuare disponibila pentru comenzi in varianta cu pachetul de specificatii Pro, echipat cu o baterie cu capacitate neta de 77kWh si un motor electric de 286 CP, care asigura automobilului o autonomie maxima de 620 de kilometri. Cu o arhitectura aerodinamica de exceptie, optimizata pentru vehicule electrice, o generatie mai noua si mai eficienta de propulsoare si echipat cu tehnologii deosebit de utile si de inalta calitate, sedanul complet electric Volkswagen ID.7 reprezinta un nou pas in evolutia mobilitatii, oferind soferilor mobilitate electrica la un nou nivel, precum si un confort premium pentru pasageri.

Modelul ID.7 este deosebit de important pentru Volkswagen. Este o combinatie unica de precizie, eleganta si autonomie ce stabileste un nou standard de calitate, design si performanta pentru automobilele electrice. Suntem extrem de incantati sa il prezentam publicului larg care viziteaza centrele comerciale in perioada Sarbatorilor, dar si clientilor nostri, pe care ii asteptam la sediile distribuitorilor Volkswagen din reteaua Porsche Romania sa descopere performanta mobilitatii complet electrice, redefinita cu nou ID.7”, spune Bogdan Florea, director marca Volkswagen autoturisme, Porsche Romania.

Volkswagen deschide comenzile pentru sedanul sau complet electric ID.7, modelul disponibil initial fiind cel echipat cu pachetul de specificatii Pro, cu o autonomie de pana la 620 kilometri (WLTP), la un pret de 53.335€.

Limuzina electrica ID.7 va fi disponibila si in varianta de lansare speciala 1st Edition – cu trei optiuni de echipare: 1st Edition, 1st Edition Plus si 1st Edition Max – care include o serie de echipamente suplimentare comparativ cu modelul Volkswagen ID.7 Pro. De asemenea, Volkswagen va completa gama ID.7 si cu un model echipat cu o baterie de 86kWh, astfel incat automobilul sa poata parcurge pana la 700 km fara incarcare.

Combinatia dintre autonomiile mari, grupul motopropulsor superior, interiorul spatios si dotarile premium, care impresioneaza prin caracterul lor exclusiv si nivelul ridicat de utilitate cotidiana, pozitioneaza ID.7 ca modelul electric varf de gama al familiei ID.

Modelul ID.7 este echipat cu tehnologii deosebit de utile si de inalta calitate. Dotari tehnologice de top precum head-up display-ul cu realitate augmentata si sistemul de navigatie „Discover Pro Max” sunt incluse ca standard.

Printre elementele esentiale care evidentiaza noul ID.7 se numara:

• ID.7 este primul model MEB cu o generatie de propulsoare complet noi, ultra-eficiente. Cu cei 286 CP, este mai puternic motor pentru propulsie electrica cu cel mai mare cuplu, 510 NM, care a intrat in echiparea unui model ID. pana acum.

• Noua propulsie electrica a fost optimizata in special din punct de vedere al consumului de energie. In functie de capacitatile bateriilor, autovehiculele ID.7 pot permite autonomii WLTP de pana la 700 de kilometri si capacitati de incarcare de pana la circa 200 kW. Modelul ID.7 devine astfel alegerea ideala pentru calatoriile pe distante lungi, dar si pentru clientii cu flote.

• Modelul ID.7 are o lungime de aproape cinci metri si a fost proiectat pe baza principiilor aerodinamicii. Plafonul sau coboara elegant spre spatele in stil coupé si contribuie la obtinerea unui coeficient de rezistenta aerodinamica excelent, de circa 0,23, in functie de echiparea autovehiculului.

• Acceleratia puternica si instantanee, impreuna cu manevrabilitatea excelenta asigurata de centrul de greutate coborat, fac din Volkswagen ID.7 o limuzina cu o experienta de condus eficienta si incitanta.

• Designul minimalist al interiorului include tehnologii de ultima ora, precum noile scaune cu functie de masaj si plafonul panoramic electrocromatic, care isi schimba transparenta prin simpla apasare a unui buton, dar si un concept de operare nou cu sistem de climatizare inteligent si asistent vocal.

• ID.7 ofera soferului si o noua experienta de utilizare: noul asistent vocal IDA poate intelege limbajul natural, facand astfel autovehiculul mai usor de operat.

• De asemenea, ID.7 ofera un confort superior tuturor pasagerilor, datorita spatiului generos oferit de platforma modulara MEB. Iesirile scurte in consola si ampatamentul lung pun la dispozitie un interior spatios, cu mult spatiu pentru picioarele pasagerilor din spate. In plus, portbagajul este deosebit de incapator, putand adaposti bagaje cu un volum total de pana la 532 de litri.

• ID.7 este si primul autovehicul care dispune de duze de ventilatie inteligente, ce distribuie aerul in intregul interior si permit astfel autovehiculului sa se raceasca sau sa se incalzeasca mai repede. De asemenea, Volkswagen ID.7 integreaza pentru prima data si sistemul Climatronic adaptiv ca dotare optionala pentru scaunele din fata – cu racire sau incalzire, in functie de necesitate si, de asemenea, cu o functie de uscare.

Odata cu ID.7, Volkswagen isi extinde oferta de automobile 100% electrice, ca parte a obiectivului sau centrat pe sustenabilitate, de a oferi cea mai larga gama de modele cu zero emisii dintre toti producatorii de autoturisme din Europa, pana in anul 2026.