loader
Vodafone Business extinde suportul pentru digitalizare oferit IMM-urilor prin intermediul V-Hub cu posibilitatea de a testa gratuit solutiile digitale

Vodafone Business extinde suportul pentru digitalizare oferit IMM-urilor prin intermediul V-Hub cu posibilitatea de a testa gratuit solutiile digitale

Solutiile digitale disponibile pentru testare in cadrul V-Hub sunt diverse si acopera o gama larga de nevoi de digitalizare, precum solutii de semnatura digitala, solutii de emitere de documente de plata, arhivare, securitate, creare a unui magazin online sau solutii de centrala telefonica virtuala de tip call center

• Platforma V-Hub ofera companiilor mici si mijlocii posibilitatea de a testa gratuit solutiile digitale pe care doresc sa le implementeze;

• Noua optiune completeaza, astfel, celelalte facilitati oferite in cadrul platformei, precum posibilitatea de a intra in legatura cu un consultant Vodafone Business pentru sfaturi si mai multe informatii legate de digitalizare, gratuit.

Continuand promisiunea de a sustine companiile mici si mijlocii in efortul acestora de adoptie a noilor tehnologii si solutii digitale, Vodafone Business extinde suportul oferit prin platforma V-Hub, care asigura acum si posibilitatea testarii gratuite a acestor solutii.

Astfel, prin intermediul V-Hub, companiile pot discuta cu un consultant despre solutia digitala si configuratia de care au nevoie, iar dupa activarea solutiei au la dispozitie o perioada de testare gratuita de o luna pentru a se convinge ca aceasta corespunde nevoilor de business.

Solutiile digitale disponibile pentru testare in cadrul V-Hub sunt diverse si acopera o gama larga de nevoi de digitalizare pe care le putem intalni in randul business-urilor de dimensiuni mici si medii, precum solutii de semnatura digitala, solutii de emitere de facturi si alte documente de plata, solutii de arhivare electronica a documentelor, solutii de securitate, de server virtual oferit ca serviciu, solutii de creare a unui magazin online sau solutii de centrala telefonica virtuala de tip call center.

Sustinerea companiilor mici si mijlocii in procesul acestora de transformare digitala si adaptare la un mediu in continua schimbare este pentru noi un obiectiv major si un angajament pe termen lung, pe care ne propunem sa le concretizam printr-o serie de proiecte si initiative, care sa aduca un sprijin real si tangibil afacerilor din acest segment. Pe langa consilierea gratuita pe teme de digitalizare oferita prin intermediul consultantilor Vodafone Business, posibilitatea de testare a solutiilor digitale reprezinta, in viziunea noastra, urmatorul pas prin care putem facilita accesul companiilor mici si mijlocii la ceea ce numim procesul de digitalizare, oferindu-le acestora confortul si garantia ca fac o alegere testata si confirmata, care corespunde nevoilor de business. Nu in ultimul rand, este o abordare inovatoare pe care o propunem in procesul de adoptie a solutiilor de business, prin preluarea unui concept care este norma in multe alte domenii”, a spus Mihnea Radulescu, Director Vodafone Business Unit, Vodafone Romania.

V-Hub este platforma online dedicata companiilor mici si mijlocii care le ofera acestora acces gratuit la resurse si informatii relevante in ceea ce priveste digitalizarea, cu scopul de a ajuta IMM-urile sa se dezvolte si sa opereze cu succes intr-o lume digitala. In cadrul platformei, utilizatorii regasesc materiale si informatii practice pentru dezvoltarea afacerii in mediul digital, precum amenintarile informatice si cum isi pot proteja afacerea impotriva acestora, cum isi construiesc o prezenta online, cum isi creeaza un website, cum se pot promova utilizand social media sau cum mentin productivitatea intr-un sistem de munca hibrid. O facilitate importanta a platformei V-Hub o reprezinta componenta de consiliere gratuita, companiile avand posibilitatea de a intra in legatura cu un consultant Vodafone Business pentru sfaturi si mai multe informatii legate de principalele teme ale platformei, oferite gratuit.

Despre Vodafone

Vodafone este o companie lider in domeniul telecomunicatiilor in Europa si Africa. Misiunea noastra este sa „conectam pentru un viitor mai bun” care permite o societate digitala incluziva si durabila. Experienta si prezenta noastra extinse ne ofera oportunitatea unica de a sustine schimbarea pozitiva pentru societate. Retelele noastre mentin familiile, prietenii, afacerile si guvernele conectate – asa cum a fost demonstrate clar in cazul Covid-19 - si avem un rol esential in mentinerea functionarii economiilor si a sectoarelor critice, precum educatia si asistenta medicala.

Vodafone este cel mai mare operator de servicii mobile si fixe in Europa si cel mai mare furnizor de servicii IoT din lume. Platforma noastra de tehnologie M-Pesa permite, in Africa, unui numar de peste 50 de milioane de oameni sa beneficieze de acces la plati mobile si servicii financiare. Operam retele mobile si fixe in 21 de tari si 49 de retele mobile partenere. La 30 iunie 2021, Vodafone Group avea peste 300 de milioane de utilizatori ai serviciilor mobile, peste 28 milioane de utilizatori ai serviciilor de broadband fix, peste 22 de milioane de clienti ai serviciilor TV si peste 130 milioane de dispozitive IoT conectate.

Sustinem diversitatea si incluziunea prin politicile noastre de maternitate si concediu parental, prin furnizarea de oportunitati multiple de dezvoltare femeilor cu ajutorul conexiunilor mobile si fixe, precum si prin imbunatatirea accesului la educatie si abilitati digitale pentru femei si pentru societate, in general. Apreciem si tratam cu respect toate persoanele, indiferent de rasa, etnie, dizabilitate, varsta, orientare sexuala, identitate de gen, credinta, cultura sau religie.

Totodata, Vodafone ia masuri importante pentru a limita impactul companiei asupra planetei prin reducerea emisiilor de gaze cu efect de sera cu 50% pana in 2025, pana la net zero pana in 2040, prin achizitia de 100% energie electrica din surse regenerabile pana in 2025 si pana in iulie 2021 in Europa, reutilizand, revanzand sau recicland 100% din echipamentele noastre de retea care devin redundante.

Pentru mai multe informatii, vizitati www.vodafone.com, urmariti-ne pe Twitter la @VodafoneGroup sau conectati-va cu noi pe LinkedIn la www.linkedin.com/company/vodafone.

Autori

foto
VODAFONE ROMANIA SA