loader
Verona Cojocaru devine Partener in cadrul departamentului de Audit al EY Romania

Verona Cojocaru devine Partener in cadrul departamentului de Audit al EY Romania

In afara proiectelor de audit, Verona Cojocaru coordoneaza procesul de transformare si digitalizare a auditului in Romania si Moldova si este membru al echipei de coordonare a proiectelor de transformarea digitala in regiunea CESA

Verona Cojocaru preia, incepand cu luna iulie 2021, pozitia de Partener al EY Romania in cadrul departamentului de Audit. Cu o experienta de peste 20 de ani in domeniul auditului financiar, din care trei ani petrecuti in cadrul EY, Verona Cojocaru coordoneaza un portofoliu extins de angajamente de audit pentru companii multinationale si numeroase societati detinute de antreprenori romani, ce opereaza in diverse industrii, precum si alte angajamente de asigurare, inclusiv proiecte privind piata de capital.

Bogdan Ion, Country Managing Partner, EY Romania si Moldova si Chief Operating Officer pentru EY Europa Centrala si de Sud-Est si Regiunea Asiei Centrale (CESA): „Inovarea si integrarea tehnologiei in procesul de audit pentru a raspunde nevoilor tot mai complexe ale clientilor nostri in contextul reglementarilor actuale, dar si asteptarilor angajatilor nostri, este o parte esentiala din viziunea noastra strategica, iar Verona va contribui din noul sau rol, la realizarea acesteia.”

In afara proiectelor de audit, Verona Cojocaru coordoneaza procesul de transformare si digitalizare a auditului in Romania si Moldova si este membru al echipei de coordonare a proiectelor de transformarea digitala in regiunea CESA.

Intr-o perioada caracterizata de schimbari profunde, pandemia a accelerat procesul de transformare digitala si a redefinit modul de operare al companiilor si relatiile de munca in toate domeniile, inclusiv in audit. Tehnologiile implementate in EY in ultimii ani, axate pe analiza si interpretarea datelor clientilor, precum si platformele de lucru ce faciliteaza conectivitatea echipelor si a clientilor in mediul virtual securizat, ne-au permis o adaptare rapida la noile realitati, putand astfel sa raspundem nevoilor clientilor nostri”, a declarat Verona Cojocaru.

Verona este membru al Asociatiei Contabililor Autorizati (ACCA) din Marea Britanie si al Institutului Auditorilor Interni (IIA, US), expert contabil membru al Corpului Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania si membru al Camerei Auditorilor Financiari din Romania, acreditat de catre ASPAAS.

Despre EY Romania

EY este una dintre cele mai mari firme de servicii profesionale la nivel global, cu 298.000 de angajati in peste 700 de birouri in 150 de tari si venituri de aproximativ 37,2 miliarde de USD in anul fiscal incheiat la 30 iunie 2020. Reteaua noastra este cea mai integrata la nivel global, iar resursele din cadrul acesteia ne ajuta sa le oferim clientilor servicii prin care sa beneficieze de oportunitatile din intreaga lume.

Prezenta in Romania din anul 1992, EY este liderul de pe piata serviciilor profesionale. Cei peste 800 de angajati din Romania si Republica Moldova furnizeaza servicii integrate de audit, asistenta fiscala, strategi si tranzactii, consultanta catre companii multinationale si locale. Avem birouri in Bucuresti, Cluj-Napoca, Timisoara, Iasi si Chisinau. EY Romania s-a afiliat in 2014 singurei competitii de nivel mondial dedicata antreprenorialului, EY Entrepreneur Of The Year. Castigatorul editiei locale reprezinta Romania in finala mondiala ce are loc in fiecare an, in luna iunie, la Monte Carlo. In finala mondiala se acorda titlul World Entrepreneur Of The Year. Pentru mai multe informatii, vizitati pagina noastra de internet: www.ey.com

Autori

foto
ERNST & YOUNG SRL