loader
Various Brands a deschis un nou magazin in Shopping City Buzau

Various Brands a deschis un nou magazin in Shopping City Buzau

Various Brands, retailerul national cu articole sport, a deschis cel de-al 19-lea magazin pe data de 9 august 2019, in Shopping City Buzau.

Iubitorii de miscare si activitati sportive se pot rasfata cu o selectie impresionanta de itemuri sport de la branduri renumite din domeniu, precum Nike, ADIDAS, Puma, Reebok, New Balance, Converse si multe altele.

Suntem foarte incantati sa deschidem un nou magazin in centrul comercial proaspat modernizat Shopping City Buzau. Cercetand piata din Buzau, am observat afinitatea locuitorilor pentru branduri sport renumite si produse de calitate. Deschiderea noului magazin Various Brands a venit si ca raspuns la preferintele oamenilor, a declarat co-ownerul Bogdan Nania.

Pasionatii modei street style cu influente sporty si, mai ales, iubitorii sneakersilor de orice fel sunt asteptati intr-un nou magazin pregatit special pentru nevoile si pasiunile lor in materie de fashion. Mai mult, multi-brandul cu articole sport incurajeaza un stil de viata activ si crearea de experiente sportive memorabile, asa ca fanii sportului practicat de performanta sau de placere se pot bucura de cele mai bune echipamente, indiferent de activitatile sportive alese.

Ne bucuram ca putem satisface placerea pentru sport si un stil de viata sanatos a locuitorilor din Buzau. Desi avem si shop online, cred cu tarie ca magazinele din zona offline inca au potential in Romania, mai ales in sfera pantofilor, unde aspectul trebuie completat de confortul si alegerea marimii potrivite. Experienta de shopping in magazin poate fi mai placuta!, a completat co-ownerul Nicolae Popa.

Produsele disponibile in noul magazin din Buzau sunt selectate in functie de trendurile actuale si, desigur, dupa preferintele publicului. De la sneakersi cu iz urban si itemuri sporty confortabile, pana la pantofii special conceputi pentru a atinge cele mai bune rezultate in sport, toate poarta garantia calitatii unor articole originale ale marilor branduri.

In magazinul Various Brands din Shopping City Buzau, cei care iubesc sa faca miscare sau doar prefera tinutele comode pot alege dintr-o multitudine de modele, dedicate intregii familii.

Autori