loader
Up Romania vine in sprijinul antreprenorilor din Romania: costuri zero pentru cardul Up Dejun si proces de onboarding 100% digitalizat

Up Romania vine in sprijinul antreprenorilor din Romania: costuri zero pentru cardul Up Dejun si proces de onboarding 100% digitalizat

Acest serviciu aduce cu sine numeroase avantaje, fiind concentrat pe optimizarea costurilor, dar si a timpului de achizitie a tichetelor de masa prin interactiunea online, la distanta

Up Romania, lider in beneficii extrasalariale pentru angajati, isi consolideaza astfel angajamentul fata de antreprenorii din Romania prin lansarea unui serviciu complet digitalizat care le ofera acestora posibilitatea de a comanda produsul Up Dejun pentru angajatii companiei, fara sa mai fie necesara interactiunea umana.

Acest serviciu aduce cu sine numeroase avantaje, fiind concentrat pe optimizarea costurilor, dar si a timpului de achizitie a tichetelor de masa prin interactiunea online, la distanta, posibila 24 de ore din 24, sapte zile din sapte, de pe orice dispozitiv, in doar cateva minute.

Serviciul de onboarding reprezinta un proces complet digital, prin care un antreprenor inregistreaza o companie, chiar si cu un singur angajat, pentru a obtine acces ulterior la produsul Up Dejun intr-un mod extrem de simplu si eficient.

Procesul de inregistrare este rapid, printr-o succesiune de pasi care ghideaza utilizatorul in mod intuitiv printr-un flux digital complet, fara sa mai fie nevoie de interactiunea umana directa.

Suntem constant interesati si conectati la schimbarile si la dinamica industriei. Am lansat acest serviciu 100% online pentru produsul Up Dejun, deoarece ne dorim ca prin automatizare si digitalizare sa oferim experiente simple de achizitie care sa contribuie la optimizarea timpului antreprenorilor romani. Ne mandrim sa fim in permanenta in slujba antreprenorilor si sa le oferim solutii inovatoare care sa le faciliteze activitatea si sa le sprijine cresterea afacerilor.”, a spus Ionut Condruz, COO Up Romania.

Serviciul este disponibil atat pentru companiile din Bucuresti, cat si pentru cele din toata tara si ofera gratuitati pentru deschiderea contului, emiterea, alimentarea si transportul cardului.

Beneficiile onboarding-ului digital sunt multiple, contribuind la reducerea riscului de pierdere a informatiilor, la cresterea acuratetei datelor si la asigurarea securitatii acestora. Prin aceste inovatii, Up Romania sprijina digitalizarea si eficientizarea afacerilor antreprenorilor, fiind un partener dedicat si prezent intotdeauna in activitatea clientilor sai.

Serviciul de onboarding digital poate fi accesat aici: UpRomania.

Despre Grupul Up:

Grupul Up este un grup international si solid. Prezent in peste 23 de tari, Grupul Up isi adapteaza expertiza la specificul local. Zi de zi este alaturi de 22 de milioane de persoane din intreaga lume, prin zeci de marci de produse si servicii.

www.up.coop

Despre Up Romania:

Up Romania face parte din Grupul Up, deserveste peste 25.000 de clienti si peste 1.3 milioane de beneficiari pe Up Dejun, Up, Cadou, Up Vacanta. La acestia se adauga peste 1.2 milioane de beneficiari pe Up Social din 150 de proiecte sociale nationale si locale care au fost realizate in ultimii 6 ani.  Cu o prezenta de peste 20 de ani in Romania, compania ofera diverse instrumente de motivare si solutii financiare avantajoase pentru performanta businessului companiilor, printre care se numara produse si servicii pentru salariati, platforma de beneficii flexibile Up MultiBeneficii, solutii digitale interactive de incentivare si recompensare STIM Online, servicii dedicate comerciantilor, precum si solutii personalizate pentru modernizarea sectorului de actiune sociala.

Up MultiBeneficii este solutia Up Romania dedicata companiilor, ce ofera gestionarea eficienta a beneficiilor extrasalariale puse la dispozitia angajatilor. Platforma Up MultiBeneficii prezinta un pachet atractiv de beneficii si oferte speciale ce pot fi alese chiar de catre angajat in functie de nevoile sale, generand un avantaj competitiv pe piata pentru angajator, iar pentru angajat, autonomie si flexibilitate. 

Prin intermediul campaniei „Redefinim Munca”, Up Romania isi propune sa schimbe perspectiva asupra muncii, aducand schimbari semnificative in abordarea acesteia.

Up Romania este certificata Great Place to Work, al doilea an consecutiv in 2023.

Mai multe detalii pe www.upromania.ro.

Aplicatia Up Mobil poate fi descarcata de pe App Store, Google Play sau Huawei AppGallery.

Autori

foto
UP ROMANIA SRL