loader
Deloitte Romania isi consolideaza echipa de top management prin numirea a patru noi parteneri

Deloitte Romania isi consolideaza echipa de top management prin numirea a patru noi parteneri

Desi au evolutii profesionale si domenii de expertiza diferite, se asteapta ca toti patru sa aiba in comun ghidarea dupa faptul ca valorile de leadership stau la baza culturii organizationale

Deloitte Romania isi consolideaza echipa de top management prin numirea a patru noi parteneri, dupa promovarea lui Andrei Paraschiv, fost Director Consultanta, a avocatilor Irina Dimitriu si Mihnea Galgotiu-Sararu, care sunt de mai multi ani Parteneri in cadrul Reff & Asociatii, societatea de avocati afiliata retelei Deloitte Legal, si prin recrutarea Bogdanei Buhos, care va prelua rolul de Partener Audit si Servicii Conexe. Numirile intra in vigoare in iunie 2024.

Ii felicit pe Andrei, Irina si Mihnea pentru ascensiunea lor remarcabila spre rolul de partener in cadrul Deloitte si ii urez un calduros bun-venit Bogdanei in echipa noastra. Am incredere ca ei vor deservi clientii cu integritate si se vor dedica dezvoltarii echipelor pe care le conduc. Desi au evolutii profesionale si domenii de expertiza diferite, care acopera de la tehnologie, la drept imobiliar, la solutionarea litigiilor si la audit si servicii conexe, am incredere ca toti patru au in comun faptul ca se ghideaza dupa valorile de leadership stau la baza culturii noastre organizationale - dezvoltare profesionala continua, respect, grija pentru binele echipelor noastre si angajamentul de a promova o atitudine incluziva si care promoveaza diversitatea”, a declarat Alexandru Reff, Country Managing Partner, Deloitte Romania si Moldova.

Andrei Paraschiv, care a fost promovat acum in pozitia de Partener Consultanta, are peste 25 de ani de experienta in care a coordonat departamente de consultanta si de dezvoltare software in importante companii IT. Competentele sale acopera un spectru larg, de la consultanta in management, transformare digitala, arhitectura sistemelor IT are companiilor si integrarea sistemelor, pana la managementul proiectelor si al programelor, dezvoltarea de produse, managementul proceselor de afaceri (business process management - BPM) si managementul sistemelor de gestionare a relatiilor cu clientii (customer relationship management - CRM), precum si platforme low-code si no-code. Are o experienta vasta in proiectarea si implementarea de proiecte transformationale ample (inclusiv evaluare AS-IS, roadmap TO-BE, guvernanta si strategie IT) si a implementat solutii software end-to-end bazate pe tehnologii open-source si enterprise.

Irina Dimitriu, care este din 2016 Partener in cadrul Reff & Asociatii, societatea de avocati afiliata retelei Deloitte Legal, a devenit acum si membra a echipei de parteneri Deloitte Romania. Cu o experienta de peste 19 ani, ea este specializata in achizitia, finantarea si dezvoltarea de proiecte imobiliare de anvergura, asistand atat clienti privati romani, cat si straini. Domeniile sale cheie de expertiza includ structurarea tranzactiilor, dezvoltarea de proiecte in domeniul imobiliar si al infrastructurii, constructiile, urbanismul si procesele de autorizare, precum si coordonarea proceselor de due diligence. Ea este si Lider al Serviciilor de Consultanta pentru sectorul Imobiliar in cadrul Deloitte Romania. Irina a primit recunoasterea de „Leading Individual” in domeniul sau de expertiza in clasamentul independent international Legal 500. Este colaborator activ si invitat permanent in board-ul Asociatiei Investitorilor Imobiliari (AREI), care cuprinde cei mai importanti jucatori de profil din tara, si este licentiata in drept la Universitatea Bucuresti.

Mihnea Galgotiu-Sararu, avocat cu o experienta de peste 15 ani in litigii, s-a alaturat firmei in 2019 si a contribuit la transformarea practicii intr-un lider de piata in aria sa. A devenit Partener in cadrul Reff & Asociatii in 2020 si, din 2023, s-a concentrat pe dezvoltarea practicii de solutionare a litigiilor comerciale si administrative, ocupand in acelasi timp functia de lider al Grupului de Expertiza in Litigii al retelei Deloitte Legal la nivelul Europei Centrale. In urma promovarii, el devine acum si membru al echipei de parteneri Deloitte. Mihnea a asistat companii lideri de piata din diverse sectoare, a coordonat proiecte complexe de solutionare a litigiilor administrative si comerciale, proceduri internationale de arbitraj si litigii transfrontaliere. Este recunoscut drept „Next Generation Partner” de catre Legal 500 atat la categoria Litigii Fiscale, cat si la Solutionarea Litigiilor Comerciale si Administrative, si mentionat printre cei mai apreciati profesionisti in dispute fiscale din intreaga lume (Highly regarded in Tax Controversy) de catre ITR. Este absolvent summa cum laude al Facultatii de Drept din cadrul Universitatii Bucuresti.

Bogdana Buhos, care tocmai s-a alaturat Deloitte Romania in calitate de Partener Audit si Servicii Conexe, are peste 17 ani de experienta in audit financiar, controale interne, audit intern si evaluari de risc. A lucrat timp de doi ani in audit si consultanta la Londra, intr-un mediu multicultural si divers. Cu o vasta experienta in diverse industrii precum productie, telecomunicatii, IT, servicii globale de afaceri, farma, imobiliare si constructii, expertiza ei acopera atat standardele locale de contabilitate si raportare financiara, cat si pe cele internationale. Bogdana va coordona echipa de Control Intern atat pentru Deloitte Romania, cat si pentru Europa Centrala. De asemenea, ea va contribui la dezvoltarea de servicii conexe celor de audit pentru piata din Romania. Bogdana este licentiata a Academiei de Studii Economice, precum si membra a Camerei Auditorilor Financiari (CAFR) si a Association of Chartered Certified Accountants din Marea Britanie (ACCA).

Deloitte furnizeaza la nivel global servicii de audit, consultanta fiscala si juridica, consultanta, consultanta financiara si managementul riscului catre aproximativ 90% din companiile prezente in topul Fortune Global 500® si catre mii de companii din sectorul privat. Expertii firmei contribuie la atingerea unor rezultate masurabile si de durata, care ajuta la consolidarea increderii in pietele de capital, care permit companiilor sa se transforme, sa prospere si sa deschida calea catre o economie mai puternica, catre o societate mai echitabila si o lume sustenabila. Cu o istorie de peste 175 de ani, Deloitte acopera peste 150 de tari si teritorii. Obiectivul sau este sa creeze un impact vizibil in societate cu ajutorul celor aproximativ 457.000 de profesionisti la nivel mondial.

Deloitte Romania este una dintre cele mai mari firme de servicii profesionale din tara noastra si ofera, in cooperare cu Reff & Asociatii | Deloitte Legal, servicii de audit, de consultanta fiscala, servicii juridice, de consultanta si managementul riscului, consultanta financiara, solutii de servicii si consultanta in tehnologie, precum si alte servicii adiacente, prin intermediul a peste 3.400 de profesionisti.

Pentru a afla mai multe despre reteaua globala a firmelor membre, va rugam sa accesati www.deloitte.com/ro/despre.

Autori

foto
DELOITTE CONSULTANTA SRL