loader
Up Romania lanseaza Up Mobil, o noua aplicatie pentru gestiunea cardurilor de beneficii

Up Romania lanseaza Up Mobil, o noua aplicatie pentru gestiunea cardurilor de beneficii

Noua aplicatie se numeste Up Mobil si va inlocui aplicatia Card UpRomania

Up Romania lanseaza o noua aplicatie care va purta numele de Up Mobil, prin intermediul careia utilizatorii isi vor putea gestiona, intr-o maniera simpla si rapida, cardurile de beneficii de la Up Romania: Up Dejun, Up Cadou, Up Vacanta si Up Cultura. Up Mobil ofera beneficiarilor de carduri Up o experienta placuta, acces facil la informatiile personale si securitate sporita.

Pentru a putea folosi aplicatia, utilizatorii isi pot crea cu usurinta un cont nou, folosind o adresa de e-mail valida si cateva date de identificare. Ulterior, accesul in aplicatie se face rapid si sigur datorita autentificarii biometrice, care permite posibilitatea de login cu amprenta sau scanare faciala.

Cu un design modern si intuitiv, Up Mobil dispune de un ecran principal care faciliteaza accesarea tuturor informatiilor importante: lista cardurilor, istoricul tranzactiilor, soldul si sumele care urmeaza sa expire pentru fiecare dintre cardurile disponibile, lista comerciantilor si partenerilor unde pot fi folosite cardurile, ofertele in curs, precum si optiunea de a face recomandari de noi parteneri.  

Noul modul cu optiuni de management al cardurilor, care poate fi accesat direct din ecranul principal sau din meniul aplicatiei, permite activarea, blocarea, deblocarea cardurilor si reemiterea codului PIN.

Practica si prietenoasa, Up Mobil aduce si un plus de transparenta in privinta detaliilor disponibile despre tranzactii: tipul tranzactiei, comerciantul si adresa unde a fost efectuata tranzactia, suma si informatii despre data si ora.

Pe langa accesul la harta interactiva a partenerilor unde pot fi folosite cardurile emise de Up Romania, utilizatorii Up Mobil au la dispozitie oferte speciale din partea acestora, afisate in functie de locatie. Astfel, utilizatorii isi vor putea planifica mesele si cumparaturile, atat in functie de locul in care se afla, cat si de ofertele disponibile.

Autori

foto
UP ROMANIA SRL