loader
uni|MS™ R9 al Intracom Telecom dezvaluie conceptul de Network Lifecycle Management

uni|MS™ R9 al Intracom Telecom dezvaluie conceptul de Network Lifecycle Management

Platforma uni|MS™ a fost folosita cu succes pentru peste cincizeci (50) clienti, inclusiv Furnizori de Servicii de Comunicatii (CSP-uri), organizatii de siguranta publica si companii de utilitati

Intracom Telecom, furnizor global de sisteme si solutii de telecomunicatii, a anuntat disponibilitatea R9, platforma sa de Network Lifecycle Management de ultima generatie, uni|MS™, care redefineste operatiunile de management pe tot parcursul etapelor de planificare, desfasurare, optimizare si mentenanta ale retelelor de transmisie si de acces radio.

Operatorii de retea si furnizorii de servicii de infrastructura pot beneficia acum de o colectie fascinanta de oferte sub forma unor aplicatii de automatizare a ciclului de viata al retelei (Aplicatii NLA) care asigura planificarea RF, managementul retelelor si capacitatile de control SDN, introduce agilitatea operationala si ofera valoare adaugata atat din retea, cat si din resurse umane.

Prin conectarea vizualizarilor planificate si fizice intr-un singur panel, uniMS™ R9 ofera utilizatorului o experienta avansata eliminand barierele de comunicare intre planificatori, operatori si inginerii de camp, in acelasi timp aliniind interventiile relevante intr-un mod fara precedent. Un REST API integreaza OSS/BSS al furnizorului serviciilor cu algoritmii inteligenti de planificare uni|MS™ care pot fi configurati si mentinuti de un singur expert RF, automatizand astfel acceptarea noilor clienti in retelele FWA. Totodata, numeroasele imbunatatiri arhitecturale inclusiv geo-cluster-ul cu cinci noduri – o noua schema de implementare pentru recuperarea in caz de dezastre – folosesc un mediu operational stabil cu cel mai mare nivel de securitate si de performanta asigurat.

Christos Rizos, Marketing Manager Data Analytics, Artificial intelligence, Management & Orchestration Intracom Telecom, a comentat: “Scopul nostru este sa asiguram transformarea operationala a furnizorului de servicii. Aplicatiile NLA uni|MS™ ofera o noua paradigma asupra modului in care sarcini si procese complexe pot fi automatizate pe intregul ciclu de viata al retelei care pot asigura o eficienta fara precedent”.

Platforma uni|MS™ a fost folosita cu succes pentru peste cincizeci (50) clienti, inclusiv Furnizori de Servicii de Comunicatii (CSP-uri), organizatii de siguranta publica si companii de utilitati, sustinand aplicatiile Mobile Backhauling, Fixed Wireless Access si Telecom Site Infrastructure ce acopera o arie de activitati importanta in EMEA, Rusia si in regiunile CIS.

Autori

foto
INTRAROM SA