loader
Unilever South Central Europe anunta noul Director Financiar

Unilever South Central Europe anunta noul Director Financiar

Unilever South Central Europe (USCE) anunta schimbari in echipa de conducere incepand cu 1 octombrie 2018.

Unilever a anuntat astazi numirea in functie a lui Cristian Ungureanu pe pozitia de Director Financiar in cadrul Unilever South Central Europe, in locul lui Jordi Aixandri, incepand cu 1 octombrie.

Din acest rol, Ungureanu face parte din echipa de conducere care coordoneaza operatiunile curente si strategia de afaceri pentru intreaga regiune.

„Suntem incantati sa avem un coleg cu experienta si nivelul de expertiza al lui Cristian. Experienta si spiritul antreprenorial vor aduce o valoare extraordinara si vor juca un rol important in realizarea ambitiilor de crestere pe care le avem pentru viitor”, declara James Simmons, Managing Director al Unilever South Central Europe.

„Sunt bucuros sa contribui prin acest rol la strategia de dezvoltare a Unilever, o companie cu viziune ambitioasa, cu branduri puternice si un comportament sustenabil care genereaza un impact pozitiv pentru consumatorii din intreaga lume.”, precizeaza Cristian Ungureanu.

Cristian Ungureanu s-a alaturat echipei Unilever in martie 2018, fiind responsabil de coordonarea activitatilor de integrare financiara in domeniul fuziunilor si achizitiilor din regiune. Are o experienta semnificativa, detinand pozitii anterioare de Director Financiar in cadrul MOL Romania si Bunge Romania, precum si in proiecte internationale din cadrul BERD.

Aceasta decizie a fost luata in urma promovarii fostului Director Financiar al Unilever South Central Europe, Jordi Aixandri, in calitate de Director General al Departamentului Financiar din categoria deodorante, activitate coordonata de sediul Unilever din Londra.

Autori

foto
UNILEVER SOUTH CENTRAL EUROPE SA