loader
Toyota Romania a incheiat parteneriate pentru sustinerea    performantelor sportive si asigurarea mobilitatii cu Comitetul Olimpic si Sportiv Roman si Comitetul National Paralimpic Romania

Toyota Romania a incheiat parteneriate pentru sustinerea performantelor sportive si asigurarea mobilitatii cu Comitetul Olimpic si Sportiv Roman si Comitetul National Paralimpic Romania

Toyota Romania a incheiat doua parteneriate cu Comitetul Olimpic si Sportiv Roman (COSR) si Comitetul National Paralimpic Romania (CNPR) in vederea cooperarii cu scopul de a sustine performantele sportive si de a asigura mobilitate.

Anuntul vine in continuarea parteneriatelor globale, semnate cu Comitetul International Olimpic si Comitetul International Paralimpic, prin care Toyota devine, pentru ambele organizatii, partener oficial exclusiv la categoria mobilitate. Aceste parteneriate includ atat vehicule cat si servicii si solutii de mobilitate.

 

Parteneriatul cu COSR sprijina obiectivele Agendei Olimpice 2020 si directivele strategice pentru viitor ale Miscarii Olimpice, sustenabilitatea reprezentand unul dintre cei trei piloni esentiali ai acesteia. In acelasi timp, parteneriatul cu CNPR ofera sansa de a contribui la o lume mai buna cu sanse egale si oportunitati pentru toti, avand ca obiective promovarea incluziunii sociale pentru paralimpici si a dezvoltarii sportului pentru acestia.

 

„Ambele parteneriate reprezinta un angajament solid atat pentru noi, cat si pentru cei de la Comitetul Olimpic si Sportiv Roman si Comitetul National Paralimpic Romania, mai ales ca impartasim aceleasi valori. Sustenabilitatea reprezinta pentru noi unul dintre pilonii cheie in activitatea pe care o desfasuram in fiecare zi. Parteneriatul cu COSR vine ca o confirmare a dorintei noastre de a sustine o mobilitate mai sigura si mai eficienta, in timp ce parteneriatul cu CNPR ne ofera posibilitatea de a depasi barierele sociale si discriminarea si ofera sansa paralimpicilor de a face performanta si de a inspira o lume intreaga. Asttfel, masinile noastre ofera tuturor oportunitatea de a avea o mobilitate mai buna.”, a declarat Edit Corcoman-Tarcolea, General Manager Toyota Romania. „Toyota este liderul segmentului de masini ecologice din Romania si din intreaga lume, asa ca suntem siguri ca aceasta colaborare va atinge obiectivele la cel mai inalt nivel.”

 

„Incepand cu 2017, Toyota este partener TOP al CIO pana in 2024, parteneriat in care sunt cuprinse si toate CNO-urile. Dupa cum stiti, Toyota este lider in domeniul auto si ofera lumii solutii de mobilitate durabila prin tehnologia hibrid, combinand eficient motoarele pe benzina cu motorul electric, intr-o competitie pe care o regasesti si la JO acolo unde sunt cei mai buni dintre cei buni. Asocierea cu miscarea Olimpica reprezinta cel mai important vector de imagine bazat pe performanta, popularitate si prestigiu.”, a declarat Mihai Covaliu, Presedinte COSR.

 

"Protocolul incheiat cu Toyota Romania face parte dintr-un proiect la nivel mondial, cu toate Comitetele Internationale Paralimpice, pana in anul 2024. In cadrul acestui parteneriat global punem accent pe mobilitate si adaptabilitate, lucru foarte important pentru sportivii cu dizabilitati. Speram ca Toyota International sa devina lider in fabricarea masinilor adaptate si alte solutii de mobilitate. Noi va multumim pentru aceasta oportunitate si speram sa concretizam aceasta colaborare care ar aduce beneficii pentru ambele parti.", a afirmat Sally Wood Lamont, Presedinte CNPR.

 

In calitate de Partener Paralimpic Global in categoria mobilitate, acoperind vehicule, servicii si solutii de mobilitate, Toyota are ca parteneri IPC, Comitetele de Organizare ale Jocurilor viitoare de la Tokyo din 2020 si – pentru prima data intr-un parteneriat IPC – toate Comitetele Paralimpice Nationale din 2017.

 

Acordul global acopera toate brandurile Toyota relevante din cadrul categoriei, inclusiv Toyota si Lexus. In acest moment, Comitetul Olimpic si Sportiv Roman a achizitionat de la Toyota Romania 2 unitati Toyota RAV4 Hybrid, o unitate Toyota Hilux si o unitate Toyota ProAce.

Autori

foto
TOYOTA ROMANIA SRL