loader
Telefonul e mai mare, dar bugetul ramane rezonabil: iti prezentam noile HTC Desire 12 si HTC Desire 12+

Telefonul e mai mare, dar bugetul ramane rezonabil: iti prezentam noile HTC Desire 12 si HTC Desire 12+

Ecran mare, cu rata de aspect 18:9, design minunat de subtire, si camere foto duale* – noile HTC Desire 12 si HTC Desire 12+ inseamna telefoane mai bune, fara a-ti goli portofelul.

Vlogger-ul tau preferat de pe YouTube arata mai bine pe un ecran lat, telefonul tau este un accesoriu la moda, iar fotografiile tale trebuie sa arate uimitor cand le pui pe Instagram. Pentru generatia digitala, care asteapta mai mult de la un smartphone, HTC dezvaluie astazi doua noi telefoane ce-ti ofera totul, fara a-ti goli contul din banca: HTC Desire 12 si HTC Desire 12+.

 

Noile HTC Desire 12 si HTC Desire 12+ iti ofera experiente similare in doua pachete diferite, cu diagonale de 5,5 si respectiv 6 inch, si ecrane mari, de la o margine la cealalta, cu aspect 18:9; dar sunt, totodata, surprinzator de subtiri si comod de tinut in mana. Functiile ambelor telefoane includ:

 

• Un ecran mare si usor de manevrat. Mai mult timp petrecut pe YouTube, jocuri mai bogate, filme mai captivante. Vizionezi totul mai mare si mai bine, ca sa te poti bucura de ceea ce-ti place, iar functia Swipe Anywhere iti aduce totul la distanta de-o singura atingere.

 

• Pastreaza momentele speciale. Surprinde fotografii vii, fie zi sau noapte, prin camera foto principala de 13 MP, cu un plus de claritate la purtator prin functia Phase Detection Autofocus. Noul HTC Desire 12+ iti ofera camere foto duale, ce-ti permit sa re-focalizezi imaginile dupa ce le-ai fotografiat, si sa le adaugi un impresionant efect artistic de bokeh.

 

• Are mereu grija de tine. HTC Sense Companion iti usureaza viata, prin Alarme Inteligente ce-ti cunosc calendarul de activitati, functia Battery Saver ce-ti aminteste sa-ti reincarci telefonul inainte de a pleca de acasa, si imbunatatiri precum stergerea fisierelor nedorite pentru eliberarea spatiului de stocare.

 

• Frumusete intrinseca si stil premium. Aducand un omagiu superbei Suprafete Lichide a seriei U11, noile HTC Desire 12 si HTC Desire 12+ incorporeaza pe spate o suprafata durabila din sticla acrilica, iar look-ul lor nou si modern va atrage atentia tuturor. Rama fara imbinari vizibile si marginile curbate accentueaza impresia calitatii, iar culorile dinamice iti aduc un plus de stil.

 

HTC Desire 12 va fi disponibil in Romania de la inceputul lunii aprilie 2018, iar HTC Desire 12+ din mai 2018, in culorile Cool Black, Warm Silver si Royal Gold. Pentru mai multe informatii, te rugam citeste in continuare sau viziteaza htc.com.