loader
Tailent isi continua expansiunea globala si intra pe piata din Portugalia printr-un parteneriat cu furnizorul de solutii integrate Winsig

Tailent isi continua expansiunea globala si intra pe piata din Portugalia printr-un parteneriat cu furnizorul de solutii integrate Winsig

Winsig este o companie cu o experienta de peste 10 ani in domeniul solutiilor software de business in Europa de Vest, cu o mare capacitate de a crea solutii personalizate, in special in zona de software ERP

Tailent, compania romaneasca de tehnologie cunoscuta pentru democratizarea accesului la solutii Robotic Process Automation (RPA), continua sa se extinda la nivel global si intra pe piata din Portugalia printr-un parteneriat cu furnizorul de solutii integrate de management Winsig. In urma acestui acord, Tailent devine furnizorul RPA principal pentru clientii Winsig si ofera astfel solutii de automatizare eficiente din punct de vedere al costurilor si pentru piata din Portugalia.

Winsig este o companie cu o experienta de peste 10 ani in domeniul solutiilor software de business in Europa de Vest, cu o mare capacitate de a crea solutii personalizate, in special in zona de software ERP. Avand o baza extinsa de clienti in Europa, Africa si America de Sud, furnizorul de solutii software va ajuta Tailent sa se adreseze unui portofoliu mai larg de clienti. In plus, Tailent va oferi solutii RPA la preturi accesibile pentru clientii Winsig din domenii precum finante si contabilitate, resurse umane, logistica si distributie si retail.

Prin parteneriatul incheiat cu Tailent, vrem sa punem la dispozitia clientilor nostri din intreaga lume un instrument inovator de automatizare a proceselor. Tailent Automation Platform le va permite sa aiba mai mult timp pentru a se concentra pe activitatile lor principale si va contribui la cresterea preciziei datelor. Cu ajutorul solutiilor RPA, din ce in ce mai multi angajati vor avea mai mult timp pentru activitati creative si cu valoare adaugata, lasand robotii sa se ocupe de operatiunile de rutina si redundante”, spune Nuno Archer, CEO Winsig.  

RPA este o industrie care a accelerat puternic in ultimii ani, la scara globala, iar Romania a devenit un important furnizor global de solutii bazate pe aceasta tehnologie. In acest context, Tailent s-a extins la nivel global intr-un mod accelerat in 2020 si 2021, intrand pe noi piete din Europa, America Centrala si de Sud, SUA si Asia prin aliante strategice.

Ii uram bun venit lui Winsig in ecosistemul de parteneri Tailent in misiunea noastra de a aduce solutii RPA accesibile si eficiente, ajutandu-i pe clienti sa isi automatizeze operatiunile in diferite domenii, cum ar fi finante si contabilitate, resurse umane, logistica si distributie, retail si integrarea proceselor cu alte sisteme. Acest nou parteneriat ne va oferi oportunitatea de a democratiza si mai mult accesul tuturor companiilor la solutiile RPA, la preturi accesibile si popularizaza solutiile noastre inovatoare si gata de folosire pe noi piete din intreaga lume”, spune Mario Popescu, CEO Tailent.

In septembrie, Tailent si-a consolidat echipa de top management prin aducerea a doi directori cheie cu o vasta experienta internationala, ca parte a strategiei sale de accelerare a expansiunii si de crestere a prezentei globale. Cu Laurent Binetti in calitate de Board Advisor for Strategy si Dragos Mateescu in pozitia de Head of Business Development, Tailent este pregatit sa accelereze cresterea.

Solutiile Tailent sunt deja implementate cu succes in companii din intreaga lume din industrii precum ospitalitate, servicii profesionale, productie, institutii publice. Tailent se afla in prezent in proces de extindere atat la nivel local, cat si international, prin intrarea pe noi piete strategice.

Despre Tailent

Tailent este un start-up romanesc orientat pe dezvoltarea de tehnologii inovatoare de automatizare de tip Robotic Process Automation (RPA), care schimba modul in care oamenii muncesc si fac business si ajuta companiile sa-si realizeze scopurile de automatizare. Tailent ofera o alternativa mai aproape de asteptarile clientilor, mai rapida si mai convenabila prin solutia Tailent Automation Platform (TAP).

Tailent

www.tailent.com

Despre Winsig

Winsig este o companie specializata in furnizarea de solutii integrate de management, avand o mare capacitate de a crea solutii personalizate. Are clienti in Portugalia, Spania, Germania, Angola, Algeria, Algeria, Argentina, Belgia, Brazilia, Capul Verde, Dubai, Malaezia si Mozambic si dispune de centre operationale si de asistenta pentru clienti in Lisabona, Leiria, Aveiro, Viseu, Porto, Funchal, Ponta Delgada si Alger.

Winsig

www.winsig.pt