loader
SYNOTECH – Best Performer in sustenabilitate in 2022, intre partenerii APC by Schneider Electric

SYNOTECH – Best Performer in sustenabilitate in 2022, intre partenerii APC by Schneider Electric

Anul trecut, compania SYNOTECH Global Services Romania a abordat sustenabilitatea la nivel strategic, actiunile sale la nivel intern si in relatie cu proprii clienti urmarind consecvent obiective de reducere a consumului energetic si a amprentei de carbon

SYNOTECH Global Services Romania, integrator de solutii de centre de date si partener APC by Schneider Electric, este recunoscut ca fiind unul dintre cei mai sustenabili parteneri ai Schneider Electric, in Romania, in urma participarii in cadrul Schneider Electric Global Award Recognition Program. Acest premiu este acordat pentru prima oara pe baza rezultatelor inregistrate prin actiunile de sustenabilitate, in Romania.

Anul trecut, compania SYNOTECH Global Services Romania a abordat sustenabilitatea la nivel strategic, actiunile sale la nivel intern si in relatie cu proprii clienti urmarind consecvent obiective de reducere a consumului energetic si a amprentei de carbon.

Astfel, in relatie cu clientii sai, compania a proiectat si implementat solutii integrate de centre de date de inalta eficienta energetica utilizand eficient mai multe tipologii tehnologice de ultima ora, cu rezultate demonstrate.

In 2022, urmand prioritatile globale ale Schneider Electric, am evaluat relatiile cu partenerii nostri de afaceri si din perspectiva sustenabilitatii, nu numai din cea a performantelor de business,” explica Lucian Enaru, Country General Manager Schneider Electric. ”Dat fiind ca sustenabilitatea – prin eficienta energetica – este domeniul nostru de activitate, am putut transfera si partenerilor nostri obiective concrete, masurabile, si bune practici si ne bucuram sa vedem cum acestia le adopta cu rezultate foarte bune.”

Printre schimbarile implementate la nivel intern, SYNOTECH a ales utilizarea unor echipamente de racire cu refrigerant ecologic (GWP <700), a introdus solutii de automatizare a consumului cu energie electrica in cladirea in care isi desfasoara activitatea, a optimizat consumul de energie utilizata pentru incalzire si a stabilit partenariate cu companii pentru reciclare (ECOTIC).

Prin actiunile de decarbonizare pe care le-a integrat in optimizarea proceselor, compania a reusit sa evidentieze importanta sustenabilitatii in industrie si sa promoveze, in randul clientilor sai, solutiile potrivite pentru reducerea amprentei de carbon. De asemenea, in propria sa strategie, a conturat obiective sustenabile sustinute de investii pe care doreste sa le realizeze in viitor – inlocuirea flotei existente de masini cu combustie interna cu una care include vehicule electrice sau introducerea de instalatii de productie a energiei electrice din surse regenerabile.

Synotech Global Services Romania este un performer de top, nu numai in ceea ce priveste sustenabilitatea, ci si la nivel de business, fiind unul dintre partenerii ce detin cel mai inalt nivel de certificare oferit de catre Schneider Electric Romania in zona centrelor de date, ELITE Data Center Partner.

La Schneider Electric continuam sa propunem solutii eficiente clientilor si partenerilor, atunci cand iau masuri de protejare a mediului si isi doresc sa creasca sustenabilitatea proceselor”, spune Traian Petric, Secure Power Director la Schneider Electric. „SYNOTECH este acum in masura sa acorde clientilor sai consultanta inca din stadiul de proiectare ghidandu-i catre alegerea produselor sustenabile din portofoliul Schneider Electric si ajutandu-i astfel sa-si atinga propriile obiective de sustenabilitate de o maniera optima, de la proiect la implementare.  Ii felicitam ca, alaturi de performantele de business, au reusit sa integreze si aceasta componenta extrem de importanta pentru domeniul nostru – sustenabilitatea – si pentru perseverenta si dedicarea lor.”

Schneider Electric Global Award Recognition Program este dedicat partenerilor care promoveaza sustenabilitatea si eficienta operatiunilor lor, prin implementarea de solutii digitale si end-to-end, care incorporeaza tehnologia si serviciile Schneider Electric.

Despre SYNOTECH Global Services Romania

SYNOTECH Global Services Romania este un integrator de solutii de centre de date specializat in proiectarea, planificarea, ingineria, constructia, intretinerea si administrarea centrelor de date si a camerelor tehnice si de control.

Experienta SYNOTECH in domeniul proiectarii si constructiei de centre de date reprezinta un avantaj real ce il recomanda ca principal furnizor de solutii la cheie in domeniul centrelor de date.

SYNOTECH este cu un pas inainte atat prin solutiile dezvoltate, cat si prin echipa de profesionisti experimentati si palmaresul unor proiecte de anvergura, al caror succes il recomanda ca principal integrator in domeniul centrelor de date.

Despre Schneider Electric

La Schneider, credem ca accesul la electricitate si la tehnologie, prin intermediul unor solutii inteligente, este un drept fundamental al omului.

Furnizam solutii digitale in domeniul energiei si al automatizarii, in scopul asigurarii eficientei si sustenabilitatii. Imbinam cele mai bune tehnologii de automatizari, software si servicii integrate pe zona energetica in timp real, pentru locuinte, cladiri, centre de date, infrastructura si in diferite industrii.

Ne-am luat angajamentul sa descoperim posibilitatile infinite ale unei comunitati deschise, globale, inovatoare, care ne impartaseste telul si valorile.

www.se.com/ro 

Autori

foto
SYNOTECH GLOBAL SERVICES ROMANIA SRL
foto
SCHNEIDER ELECTRIC ROMANIA SRL