loader
Surface Laptop Go 2, disponibil in Romania din 7 iunie

Surface Laptop Go 2, disponibil in Romania din 7 iunie

Mai rapid decat generatia anterioara, noul dispozitiv Microsoft este proiectat pentru cei care lucreaza in miscare

Microsoft anunta disponibilitatea pe piata din Romania a Surface Laptop Go 2, noua versiune a Surface Laptop Go lansat in octombrie 2020, un produs care si-a propus si a reusit sa redea cu succes experientele ce definesc Windows 11. Incepand cu 7 iunie, Surface Laptop Go 2 a intrat in portofoliul de produse Tech Data, cel mai mare distribuitor IT din Europa.

Conceput cu meticulozitate pentru a oferi designul si caracteristicile premium ale produselor Surface, intr-un format ultra-portabil, noul notebook demonstreaza angajamentul asumat de Microsoft in materie de sustenabilitate, de a inova si investi in tehnologii care abordeaza protectia mediului. Pe langa SSD, noul Surface Laptop Go 2 are acum mai multe componente ce pot fi schimbate, respectiv monitorul, bateria, tastatura, trackpad-ul, precum si cablul Surflink care ajuta la extinderea utilizarii dispozitivului.

                                         

Surface Laptop Go 2 este un dispozitiv mai rapid decat generatia anterioara care ofera echilibru intre performanta, autonomie si design. Utilizatorii se pot conecta rapid, cu o singura atingere a capacului si cu Windows Hello prin senzorul de amprente integrat in butonul de Power, pentru securitate sporita.

Noul notebook dispune de un ecran tactil PixelSense Display de 12,4 inch, cu un format 3:2, o camera video HD imbunatatita, un sistem audio dual care ofera un sunet perfect pentru intalnirile online si o tehnologie termica ce ajuta dispozitivul sa ramana silentios atunci cand volumul de munca este ridicat. Experienta de tastare Surface este una premium, cu un key travel mai are cu 30% decat un MacBook Air, completat de trackpad-ul de mare precizie.

Surface Laptop Go 2 cantareste numai 1,12 kg si se bazeaza pe puterea oferita de procesorul Intel® Core™ i5 din a 11-a generatie. Cu o autonomie a bateriei de o zi si incarcare rapida – noul dispozitiv Microsoft ofera o eficienta IT imbunatatita, fiind proiectat pentru a fi partenerul ideal pentru atunci cand suntem la scoala, la birou, la cafenea sau oriunde in alt loc din lume.

Culoarea dispozitivului a devenit, de asemenea, o caracteristica definitorie a designului produsului. Specialistii Microsoft s-au concentrat pe crearea unui look autentic, sofisticat, expresiv, iar Surface Laptop Go 2 este acum disponibil in 4 nuante: Ice Blue, Sandstone, Platinum si Sage.

Sub exteriorul elegant, Surface Laptop Go 2 este primul PC cu nucleu securizat bazat pe Intel de la Surface si permite mentinerea unui nivel sporit de securitate, prin inovatia de la cip la cloud. Fie ca vorbim de utilizarea laptopului la domiciliu sau, pe scara larga, in cadrul unei organizatii, Surface Laptop Go 2 este un dispozitiv usor, compact, ce ofera un plus de flexibilitate si functionalitate pentru orice angajat. In plus, designul simplu si performant al Windows 11 imbunatateste productivitatea si capacitatea de concentrare a angajatilor.

Incepand cu data de 7 iunie, noul notebook Microsoft Surface este disponibil in portofoliul de produse Tech Data Romania, la preturi plecand de la 599 dolari, in functie de configuratie.

Autori

foto
MICROSOFT ROMANIA SRL