loader

Steen Rasmussen (DK), nominalizat ca 'Cel mai bun analist practicant din lume', pentru ultimii 3 ani consecutiv, speaker la TeCOMM Bucuresti

Nu te mai gandi la tine ca analist si incepi sa te vezi ca un dezvoltator de afaceri bazandu-te pe date.

Steen Rasmussen, partener senior si co-fondator la IIH Nordic, una dintre cele mai mari agentii de analiza din tarile nordice ( "Cel mai bun danez Analytics House" 13-14), si-a confirmat prezenta sa la TeCOMM eCommerce Conference, din 21 aprilie 2016, Bucuresti. Cu peste 15 de ani de experienta in Digital Analytics, Steen Rasmussen este un speaker international recunoscut ca o autoritate delider de analiza digitala in Europa.

 

De asemenea, el este unul dintre primii 250 de formatori activi in cadrul programului Google Partner Academy Trainer la nivel global,selectati pentru a instrui partenerii Google cu produsele Google. Activitatea sa ca lider de marketing digital bazat pe date i-a adus 3 nominalizari ca fiind "Cel mai bun analist practicant din lume" de catre Asociatia Digital Analytics.

 

Pe durata workshop-ului sau la TeCOMM Bucuresti, Steen Rasmussen va vorbi despre ”Cum sa duci analiza clientilor tai la nivelul urmator”. Bazat pe cazuri practice si o serie de date operationale, aceasta sesiune va ghida audienta in lumea datelor si va identifica 7 dintre cele mai critice intrebari despre zonele cu adevarat interesante despre clienti, concurenta, performanta in marketing si impactul asupra afacerilor. Aceasta va ajuta la imbunatatirea marketingului digital, a relatiei cu utilizatorii si performanta pentru afaceri in general.

 

Q: De ce ar trebui sa foloseasca web analytics companiile?


Steen Rasmussen: Pe masura ce spatiul de afaceri digitale devine tot mai aglomerat cu jucatori, devine din ce in ce mai important sa ai cel mai bun website, performant pentru toate segmentele. Instrumentele de analiza va ajuta sa obtineti rezultate mai bune mai rapid si cu mai putine resurse.

 

Pentru versiunea completa a articolului, va rugam accesati varianta in limba engleza, aici.