loader

iPhone SE, disponibil la precomanda in Romania, prin intermediul QuickMobile.ro

iPhone SE, cel mai nou smartphone al Apple, poate fi precomandat in Romania prin intermediul QuickMobile.ro, care l-a inclus in oferta la scurt timp dupa anuntul facut de catre gigantul din Cupertino.

Astfel, incepand cu joi, 24 martie, noul iPhone SE poate fi precomandat pe QuickMobile.ro, urmand ca primele comenzi sa ajunga la utilizatori in luna aprilie.

 

Design-ul iPhone SE este asemanator cu cel al iPhone 5S, carcasa fiind realizata din aluminiu.
Smartphone-ul, cu un ecran de 4 inch ?i o rezolutie de 1.136x640 pixeli, dispune de procesor Apple A9 si 2 GB RAM, camera foto principala de 12 MP avand capacitatea de a filma la calitate 4K.
Pretul in Romania, prin QuickMobile.ro, pentru noul terminal al Apple este de 2.299,9 lei in varianta de 16 GB capacitate de stocare interna sau de 2.699,9 lei, in cazul modelului care dispune de o capacitate de stocare de 64 GB. Ambele modele ale iPhone SE pot fi achizitionate in culorile alb, negru, roz si auriu.

 

”Prin iPhone SE, cei de la Apple au raspuns nevoii unui segment al pietei de un telefon puternic, dar cu un ecran mai mic, care sa poata fi utilizat confortabil, cu o singura mana. In acela?i timp, este cel mai accesibil model de iPhone nou lansat. In conditiile acestea, perspectivele de vanzari sunt foarte bune. Noi ne a?teptam la peste 500 de precomenzi realizate pana la sfar?itul lunii aprilie”, a declarat Tudor Tiboc, General Manager QuickMobile.


Noua tableta iPad Pro, disponibila pe QuickMobile.ro


Pe langa iPhone SE, Apple a lansat o noua tableta iPad Pro, cu ecran mai mic, tot in tandem cu tendinta utilizatorilor de a folosi dispozitive cat mai compacte si mai portabile.
Ecranul tabletei are 9,7 inch, fiind cu 25% mai luminos decat cel al iPad Air 2, procesorul este A9X, la fel ca in cazul versiunii mai mari, iar tableta ofera in plus suport pentru Apple Pencil. De asemenea, vine si cu varianta speciala de 256 GB capacitate de stocare.
Si noua tableta iPad Pro poate fi precomandata pe QuickMobile.ro, incepand cu pretul de 3.199 lei, fiind disponibila in culorile alb, negru, gri si auriu.
 

Autori

foto
ELECTRO DISTRIBUTION SRL