loader
SMART ALLIANCE Innovation Summit - Romanian Innovation Train: Final Destination

SMART ALLIANCE Innovation Summit - Romanian Innovation Train: Final Destination

Hotel Intercontinental, din Bucuresti, va gazdui in data de 23 noiembrie, cea de a doua editie a SMART ALLIANCE Innovation Summit, cel mai mare eveniment colaborativ, multi-brand si cross industry dedicat inovatiei de produs si proces prin prezentarea solutiilor create de specialisti romani de top

Evenimentul reuneste peste 55 de companii romanesti si globale, asociatii de profil si reprezentanti ai societatii civile si impreuna vor dezbate si vor gasi solutii pentru provocarile continue cu care sectorul de business se confrunta in societatea romaneasca, dar si in integrarea in contextul european si global.


25 de speakeri locali si internationali, vor urca pe scena principala din Rhonda Ballroom si vor gasi dezbate solutii pentru dezvoltarea reala si inovatoare a Romaniei in cadrul panelurilor: SMART Education Debate, SMART City Debate, SMART Innovation si SMART GDPR Debate, dedicate factorilor de decizie din institutiile statului, mediului privat, mediului academic cat si societatii civile. Fiecare speaker a reusit sa se faca remarcat in domeniul in care activeaza printr-un aport de inovatie si creativitate unic, Smart Alliance Innovation Summit fiind singurul eveniment care duce Romania catre conceptul modern de Economie Colaborativa.


Incepand cu ora 9:30 si pana la finalul evenimentului, in cadrul Rapsodia Room, in zona de expozitie, se vor demonstra participantilor zeci de tehnologii de ultima generatie care pot face diferenta si duce o companie privata sau o autoritate publica din zona de existenta in cea de eficienta. Dintre companiile globale prezente in zona de expozitie amintim: ASUS, BITDEFENDER, CANON, LENOVO, EATON, EPSON, SAMSUNG si ZEBRA.


Unicitatea si motivul principal pentru care acest eveniment nu trebuie ratat este dat de sectiunea de prezentare video, SMART Innovation, unde, sub conceptul de Romanian Innovation Train, companiile membre ale clusterului isi vor prezenta solutiile care i-au propulsat in lideri ai nisei in care activeaza, pe plan local si regional. Prin folosirea tehnologiilor de ultima generatie dezvoltate de Preferred Technology Partners de nivel global, dezvoltatorii de software din Romania au reusit sa creeze solutii CLOUD si ON PREMISES care au fost aplicate cu un succes incredibil in diverse industrii si directii: banking, marketing, digital marketing, reporting, logistica, retail, pharma, transporturi, administratie publica, financiar, resurse umane si risc compliance, inclusiv GDPR sau in zone de maxim interes cum ar fi IoT, Industry 4.0, SmartCity, etc.


Agenda completa a evenimentului poate fi accesata pe http://summit.smartalliance.ro/


Smart Alliance Innovation Summit este singurul eveniment adresat oamenilor de Business si Administratorilor Publici din Romania care inteleg ca Inovatia a devenit motorul oricarui demers de succes. Accesul se face doar pe baza de invitatie sau in urma inregistrarii pe www.summit.smartalliance.ro.

 

Partenerii evenimentului:


Civil Society Partners: Agentia pentru Agenda Digitala a Romaniei (AADPR); Asociatia Administratorilor Publici Din Romania (AAPRO); Asociatia Romana pentru Smart City si Mobilitate; CIO Council; Info Cons; Liga Studentilor Romani din Strainatate (LSRS); Repatriot; Primaria Orasului Sinaia; Societatea Civila de Avocati Cunescu, Balaciu si Asociatii; Universitatea Spiru Haret; USH Pro Business.


Preferred Technology Partners: Asus; Bitdefender; Canon; Cisco; Eaton; Epson; Lenovo, Samsung, Symantec, Zebra Technologies.


Preferred Distribution Partners: Ingram; Lasting; Logicom; MB Distribution; NOD Distribution; Romsym Data; Sama Consul.
Financial Partners: Idea Bank; Patria Bank


Media Partners: Agerpres; Bursa; Canal 33; Economica.net; doingbusiness.ro; Market Watch; Piata Financiara; Smart City Magazine

Autori