loader

Silvian Centiu: Un ‘Vizionar’ care vede imaginea de ansamblu

Transiris: Servicii si solutii inovatoare pentru Transformarea completa in combinatia de Marketing si Tehnologie.

Silvian Centiu, Director General Executiv al Transiris, combina experienta in inginerie si strategie de marketing pentru companii de top din domeniul tehnologiei, cum ar fi Oracle, Sony, Cisco si IBM, precum si intreprinderi de top cum ar fi Thermo Fisher Scientific, Aetna, Bank of Montreal si Vodafone. Profitand de educatia si cercetarea de la Universitatea Stanford si de la Universitatea din San Francisco, Silvian a contribuit la numeroase conferinte, a fost un vorbitor cheie la evenimente majore si a predat la institutii academice din intreaga lume.

 

Secretul lui Silvian privind globalizarea


Sub conducerea lui Silvian, Transiris s-a dezvoltat intr-o companie multinationala cu birouri in cinci tari. Cu un portofoliu de clienti din care fac parte companii de prestigiu din Fortune 500 si parteneri majori in tehnologie, cum ar fi IBM, Adobe, Oracle si Salesforce, Transiris a fost numita de revista Marketing Tech Insights ca fiind unul dintre primii 10 furnizori de solutii de Marketing pentru automatizare.

 

Anul acesta, la birourile deja existente din Statele Unite, Canada si Romania, Transiris a adaugat sedii in Austria si Spania. Veniturile si numarul de angajati s-au dublat in ultimele 12 luni. Cu fundamentul pe care o construieste, Transiris este pe cale de a sustine acelasi nivel de crestere pentru urmatoarele 12 luni.

 

Transiris contribuie cu pasiunea pentru dezvoltarea de solutii inovatoare la probleme complexe ale intreprinderilor si manifesta devotament in asistarea companiilor care doresc sa se reinventeze in afaceri. Obiectivele actuale ale lui Silvian sunt sa dezvolte mai departe Transiris in a oferi expertiza strategica in tehnologia marketingului pentru branduri de top din intreaga lume. Silvian conduce extinderea expertizei Transiris pentru a adauga Big Data, Data Science si Inteligenta Artificiala la profilul de baza al companiei, anume Tehnologii de Marketing. Transiris si-a adaugat, de asemenea, o Agentie de Marketing Digital cu servicii complete.

 

Silvian: Facand din transformare un lucru semnificativ


In conducerea companiei, Silvian se bazeaza pe experienta sa in inginerie pentru a oferi o intelegere profunda a tehnologiilor, pe deprinderile in afaceri pentru a dezvolta solutii optime, pe expertiza in management pentru a maximiza atat provocarile cat si succesele si a conduce echipa globala, si pe cunostintele din stiintele sociale pentru a face ca solutiile sa functioneze holistic la nivel organizational si de societate.

 

Silvian afirma: "in timp ce educatia mea la mai multe universitati de top din intreaga lume, si mai ales la Stanford, mi-a format capacitatea de a gestiona provocarile complexe intr-o gama larga de domenii, convingerea mea este ca o atitudine constant curioasa, munca sustinuta si lipsa de teama ofera baza pentru inovatie in orice domeniu." De asemenea, inovatia in domenii diverse este de o importanta deosebita atunci cand aplicam expertiza tehnologica la rezolvarea problemelor de afaceri sau sociale, mai ales atunci cand este vorba de comunicare, psihologie si schimbare sociala. "Cele mai memorabile incidente din experienta mea de conducere au loc atunci cand clientii sau membri ai echipei noastre se lumineaza si spun: "Nu am crezut ca acest lucru e posibil "- am trait aceasta experienta de multe ori de la fondarea Transiris, si intentionez sa continui sa conduc Transiris in cele mai provocatoare si inovatoare proiecte din domeniul nostru ", afirma Silvian.

 

Transiris: Servicii si solutii inovatoare pentru Transformarea completa in combinatia de Marketing si Tehnologie


Transiris ofera in prezent expertiza inovatoare in consultanta strategica si operationala a tehnologiilor complexe si a platformelor de anvergura pentru vanzari si operatiuni de marketing. Diferentiatorul unic pentru Transiris este capacitatea de a oferi excelenta atat in marketing cat si in tehnologie, necesara in special pentru intreprinderile mari si complexe. Capacitatea de a proiecta si de a gestiona tehnologia transformativa in domeniul marketingului digital si de dezvoltare in afaceri, permite Transiris sa ofere asistenta societatilor de varf in promovarea capacitatilor de marketing si in cresterea veniturilor si a cotei de piata.

 

Pe viitor, serviciile se vor axa pe inovatie, incluzand integrarea Inteligentei Artificiale si capacitatile Limbajului Natural in tehnologiile de marketing si pe cresterea expertizei existente in domeniile de Big Data, Data Science si a Masinilor cu capacitate de Invatare.

 

 

Indreptarea catre Performanta superioara cu Unicitate


Transiris combina stiinta ingineriei cu arta si creativitatea marketingului pentru a oferi solutii avansate si holistice de dialog cu piata, pentru nevoile complexe si oportunitatile intreprinderilor mari. Prin implementarea unei combinatii dintre concepetele de holacratie si cultura Teoriei Y a lui McGregor, Transiris a stabilit un mediu optim pentru o creativitate de exceptie din care rezulta inovatie de varf.

 

Echipa Transiris este alcatuita din specialisti pasionati, vizionari orientati catre viitor care apreciaza in mare masura inovatia, cercetarea si care combina mediul academic cu experienta din industrie pentru a furniza clientilor asigurarea ca se afla cu un pas inaintea concurentei.

 

“Noi atragem si dezvoltam talente de top din intreaga lume pentru a dezvolta solutii globale si locale de marketing. Prin mentinerea unei culturi puternice a inovatiei, ne asistam clientii in anticiparea si abordarea provocarilor de maine ", afirma Silvian.

 

Entuziasmul pentru construirea unei echipe talentate


ADN-ul organizatiei in crestere este reprezentat de o combinatie de intelegere profunda a tehnologiei si in acelasi timp a efectului asupra afacerilor de catre fiecare membru al echipei, o trasatura unica pe care putine universitati pun accent. Abordarea Trasniris este de a atrage oameni motivati, care iubesc ceea ce fac si fac o prioritate din a invata, a creste profesional si a isi imbogati permanent deprinderile. Prin angajarea atat in cercetarea sustinuta cat si in proiecte provocatoare din industrie, expertii lor iti sporesc continuu capacitatea de a inova.

 

Mentalitati talentate aflate "Pe valurile excelentei"


Prin valorificarea expertizei profunde din marketing si tehnologia marketingului, precum si prin consolidarea capacitatilor de integrare a Inteligentei Artificiale, Big Data, Limbajului Natural, Transiris se apropie de crearea masinilor care sa imite comportamentul uman in comunicare.

 

Expertiza avansata a companiei in marketing si tehnologii AI permite organizatiilor sa ofere o implicare puternica in dialogul cu clientul, comunicare unu la unu optima precum si relevanta in comunicare tipica pe care o regasim in general doar la expertii de inalta calificare in materie.

 

Aceste tehnologii si procese inovatoare permit intreprinderilor sa utilizeze masini pentru a comunica in acelasi fel in care comunica oamenii: implicandu-se in convorbire, in mod personal si relevant - pentru a oferi clientilor cele mai bune informatii la preturile cele mai scazute si pentru a obtine cel mai mare avantaj tehnologic competitiv posibil de pe piata.

 

Perspective luminoase in amonte


In urmatorii doi ani, Transiris este pe cale sa creasca cu un factor de doi la fiecare sase pana la douasprezece luni si va continua sa conduca domeniul in inovatie. Transiris va sustine aceasta crestere prin atragerea, dezvoltarea si mentinerea talentelor de top din intreaga lume, pentru a se angaja in cele mai inovatoare proiecte ale clientilor lor. Transiris intentioneaza sa mentina parteneriatele cu furnizori de top, dar si cu alte companii inovatoare, pentru a contribui la schimbarile sociale prin utilizarea tehnologiei in comunicare, in general, si de marketing, in special.