loader

Seminar Mazars: Noutatile anului 2013 in materie de fiscalitate

Sfarsitul anului 2012 a adus o serie de modificari importante in ceea ce priveste legislatia fiscala din Romania, mai ales in ceea ce priveste Taxa pe Valoarea Adaugata. Noile prevederi pot avea un important impact asupra afacerilor.

Noutatile anului 2013 in materie de fiscalitate

 

Seminarul Mazars se va concentra pe unele aspecte care pot veni in sprijinul dvs. in vederea diminuarii potentialelor riscuri legate de aplicarea inadecvata a reglementarilor in vigoare, avand scopul de a trece in revista principalele modificarile aduse in materie fiscala care sunt aplicabile din anul 2013. In cadrul seminarului vor fi tratate aspecte precum:

  • declararea veniturilor supuse impozitului cu retinere la sursa
  • calculul impozitului pe mijloacele de transport
  • noutati privind declararea si plata impozitului pe venit.
  • sistemul privind TVA la incasare
  • cum declaram impozitul pe profit al anului 2012

 

La sfarsitul seminarului va avea loc o sesiune de intrebari si raspunsuri in cadrul careia vor fi discutate intrebarile primite de la dvs. anterior seminarului precum si alte intrebari din cadrul sesiunii Q&A. Pentru o derulare eficienta a seminarului, va rugam sa ne transmiteti intrebarile dvs. spre analiza pana pe data de 28 ianuarie 2013.

 

Prezentarea va fi tinuta in limba romana. Confirmarile sunt asteptate pana pe data de 28 ianuarie 2013, completand Formularul de inregistrare de pe site-ul companiei: http://www.mazars.ro/Home/News/Events/Seminar-New-tax-provisions-in-2013

Autori

foto
MAZARS ROMANIA SRL