loader
Secom® isi extinde portofoliul de produse din retailul propriu si lanseaza un nou magazin in Baneasa Shopping City

Secom® isi extinde portofoliul de produse din retailul propriu si lanseaza un nou magazin in Baneasa Shopping City

Astfel, Secom® face un pas inainte spre transformarea celor 14 magazine Secom®, inclusiv a celui mai recent magazin din Baneasa Shopping City - Bucuresti in WellBeing Stores pentru persoanele care isi doresc un stil de viata sanatos

Secom®, companie de referinta pe piata de suplimente alimentare din Romania, extinde portofoliul din retailul propriu cu noi categorii de produse, ecologice si naturale, pentru adulti si copii: alimente functionale, produse de ingrijire dentara si personala. Astfel, Secom® face un pas inainte spre transformarea celor 14 magazine Secom®, inclusiv a celui mai recent magazin din Baneasa Shopping City - Bucuresti in WellBeing Stores pentru persoanele care isi doresc un stil de viata sanatos.

Noile categorii introduse in portofoliul Secom® Retail insumeaza peste 120 produse de la branduri cu notorietate, lideri pe piata europeana: cereale si mixuri pentru mic dejun de la Amisa si Dennree, crackers de la Lima, batoane raw-vegane de la Roo Bar si Nakd, snack-uri din fructe deshidratate de la Fruit Bowl si Bear, dulciuri sanatoase si ceaiuri de la Sonnentor, bauturi vegetale de la Rude Health, precum si piureuri organice de fructe si biscuiti pentru copii din gamele Annabel Karmel si Organix.

Alimentele functionale din portofoliul Secom® Retail contin ingrediente ecologice si naturale si aduc un aport deosebit de proteine, vitamine, minerale si fibre, necesare intr-o dieta echilibrata. Produsele nu contin aditivi, conservanti si nici organisme modificate genetic, putand fi integrate cu incredere in alimentatia oricarui adult sau copil, inclusiv in dieta persoanelor vegane, vegetariene sau a celor cu intolerante.

De asemenea, Secom® a adus in magazinele sale si pe secom.ro o selectie variata de produse de ingrijire dentara de la Nordics, Eliah Sahil si Lavera dar si sapunuri, sampoane si detergenti bio din gama Sonnett – care sunt recunoscute la nivel european ca avand cele mai curate, sustenabile formule si cele mai stricte certificari din domeniu.

„Noile categorii din zona functional foods si produse de ingrijire personala completeaza perfect portofoliul Secom®  si ne ajuta sa ducem mai departe misiunea noastra de a imbunatati calitatea vietii oamenilor. De azi, in magazinele Secom® si pe secom.ro consumatorii nostri vor gasi o gama diversificata de sute de produse de inalta calitate, de la suplimente alimentare, ceaiuri, alimente functionale, produse de ingrijire personala si cosmetice naturale, capabile sa raspunda oricaror nevoi si sa ii ajute sa adopte rutine sanatoase. In plus, consultantii nostri, profesionisti si empatici, sunt alaturi de consumatori, deschisi sa ii asculte si sa le ofere sfaturi personalizate, astfel incat sa aleaga cele mai potrivite produse pentru stilul lor de viata,” spune Radu Ciurba, Business-Unit-Director Secom® Retail.  

Magazinele Secom® in care se regaseste intreg portofoliul– inclusiv categoriile recent introduse - sunt situate in  Bucuresti (4 magazine, din care cel mai recent e situat in Baneasa Shopping City – zona Feeria), Bacau, Brasov, Cluj-Napoca, Iasi, Ploiesti, Pitesti, Sibiu, Timisoara, Arad si Oradea. Pentru informatii despre produse si adresele magazinelor poate fi accesat secom.ro.

Despre Secom® Healthcare Group

Secom® Healthcare Group a fost creat in 2021, in jurul Secom®, o companie antreprenoriala de referinta pe piata din Romania, care si-a construit o reputatie solida in domeniul importului si comercializarii de produse naturale premium pentru sanatate si frumusete.

Grupul este alcatuit din 4 diviziii: Secom® – divizia business-to-business care gestioneaza portofoliul de produse de import, Secom® Retail – divizia de business-to-consumer care coordoneaza lantul de magazine fizice Secom precum si platforma online secom.ro, Good Routine® – brandul propriu de suplimente alimentare si Verithera – Clinica de Medicina Functionala si Integrativa.

Secom® Healthcare Group are in prezent o echipa de 200 de oameni si un portofoliu de peste 400 de produse premium din trei categorii: suplimente alimentare, ceaiuri si cosmetice naturale, realizate de producatori internationali de renume, precum si un portofoliu variat de servicii medicale si terapii complementare - oferite in cadrul clinicii Verithera din Enayati Medical City.

Mai multe detalii pe www.secom-healthcare.com.   

Autori

foto
SECOM HEALTHCARE SRL