loader
Secom® isi consolideaza activitatea in patru divizii si lanseaza Secom® Healthcare Group

Secom® isi consolideaza activitatea in patru divizii si lanseaza Secom® Healthcare Group

De-a lungul timplui Secom® si-a dovedit competenta in a oferi solutii avansate, de incredere pentru un stil de viata sanatos, fiind capabil sa sustina dezvoltarea portofoliului actual de produse si servicii

Dupa 17 ani de activitate, timp in care a evoluat sustenabil, devenind o companie de referinta pe piata de suplimente alimentare din Romania, Secom® face un nou pas inainte si isi consolideaza activitatea in Secom® Healthcare Group.

Secom® Healthcare Group este alcatuit din patru divizii: Secom® Business-to-Business - care coordoneaza distributia si promovarea produselor pentru sanatate si frumusete din portofoliul de import, Secom® Business-to-Consumer-care gestioneaza reteaua proprie de magazine si e-shop-ul www.secom.ro, Good Routine® - care coordoneaza dezvoltarea si promovarea suplimentelor alimentare din portofoliul brandulului propriu si Verithera - Clinica de Medicina Functionala si Integrativa - care ofera servicii medicale si terapii complementare celor alopate.

De-a lungul timplui Secom® si-a dovedit competenta in a oferi solutii avansate, de incredere pentru un stil de viata sanatos. Avem convingerea ca acest grup de companii este capabil sa sustina dezvoltarea portofoliului actual de produse si servicii, precum si extinderea activitatii pe piata europeana, astfel incat sa reusim sa influentam in bine vietile cat mai multor consumatori si pacienti,” spune Lucia Costea, cofondator si CEO Secom® Healthcare Group

                                                      

Secom® Healthcare Group are in prezent o echipa de 200 de oameni si un portofoliu de peste 450 de produse premium din trei categorii: suplimente alimentare, ceaiuri si cosmetice naturale, realizate de producatori internationali de renume, precum si un portofoliu variat de servicii medicale si terapii complementare - oferite in cadrul clinicii Verithera din Enayati Medical City. Produsele Secom® sunt disponibile la nivel national in peste 8000 de farmacii, pe www.secom.ro, pe www.good-routine.com si in cele 13 magazine Secom® din principalele orase ale tarii. 

Evolutia Secom® de pana acum, dintr-un magazin cu profil naturist intr-un grup solid de companii cu o cifra de afaceri de aproape 32 de milioane de euro, se datoreaza celor patru piloni pe care a fost construit business-ul: calitatea fara compromis, preocuparea constanta pentru inovatie, initiativele de educare si o dorinta autentica de a face bine.

Ne propunem sa evoluam si in continuare la fel de sustenabil si ramanem dedicati misiunii cu care am inceput in 2004 – aceea de a contribui la imbunatatirea sanatatii si a starii de bine a oamenilor prin produse si servicii de inalta calitate, inovatoare si de incredere, livrate intr-o maniera etica de business. “ a mai adaugat Lucia Costea, cofondator si CEO Secom® Healthcare Group.

Planurile de viitor ale Secom® Healthcare Group includ consolidarea celor patru divizii, extinderea business-ului in alte tari europene, continuarea proiectelor de digitalizare si dezvoltarea echipei cu specialisti motivati, dornici sa sustina planurile ambitioase ale companiei. Grupul va investi totodata in largirea portofoliului cu produse si servicii capabile sa raspunda agil la nevoile consumatorului modern. De altfel, abordarea customer-centric si continuarea proiectelor de educare in medicina integrativa vor ramane prioritati ale Secom® Healthcare Group.  

Mai multe detalii despre diviziile Secom® Healthcare Group, despre misiunea si valorile companiei, gasiti pe www.secom-healthcare.com.

Autori

foto
SECOM HEALTHCARE SRL