loader

Schneider Electric lanseaza Pelco Digital Sentry, o solutie noua si puternica de management video

Pelco dispune, prin Digital Sentry, de un sistem de management video IP flexibil, dedicat sistemelor de securitate integrata si BMS

Schneider Electric a anuntat lansarea platformei sale hardware si software actualizate si imbunatatite Pelcoby Schneider Electric Digital Sentry, care are la baza un nou echipament Network Video Recorder (NVR) DSSRV, prevazut cu cel mai recent procesor si tehnologii grafice on-board. Echipamentul DSSRV este optimizat sa suporte puterea de procesare pentru cunoscutul software de management video Digital Sentry DS NVs, care a fost  pre-integrat in platforma hardware. Echipamentul DSSRV este un sistem de management video flexibil si convenabil, care include NVR-ul, plus suport pentru camerele analogice prin encodere video optionale direct atasate, si poate sustine pana la 128 de camere IP si Analogice.

 

“Noua platforma Digital Sentry reprezinta un sistem de management video simplificat, optimizat si mai puternic, ce ofera clientilor o operare intuitiva si o arhitectura deschisa”, a declarat Saulo Spaolanse, Presedintele Schneider Electric Romania.

 

Pelco Digital Sentry inlocuieste generatia anterioara, facand produsul mai usor de configurat, instalat si operat. Echipat cu a 2-a generatie de procesoare Intel® Core™ i7 si cu 8 GB de RAM, DSSRV are o ampla capacitate de procesare si memorie suficienta pentru a raspunde cerintelor operatiunilor de inregistrare si redare video HD. Latimea sa de banda de 280 Mbps permite inregistrarea si exportul video de la maximum 128 camere IP.

 

Principalele caracteristici ale noii solutii Digital Sentry includ:

  • Inregistrare video HD si SD IP pentru camere Pelco si terte
  • Extindere optionala hibrid de pana la 64 canale analogice la rezolutia  D1 30/25 IPS
  • Latime de banda disponibila de 280 Mbps, pentru inregistrare, vizualizare si export IP
  • Memorie interna cu acces frontal de 18 TB sau 12 TB, cu DVD optional
  • Configurare optionala pentru RAID5 (se recomanda RAID5 pentru performanta optima) cu unitati de hard disk detasabile
  • Sistem de racire performant, proiectat pentru a prelungi viata hard disk-urilor
  • Design modern al panoului frontal

 

Cu portofoliul sau video Pelco, Schneider Electric este lider mondial in proiectarea, dezvoltarea si fabricarea de sisteme de securitate video. Noua platforma hardware Digital Sentry este sprijinita de popularul program Partner First, incluzand-o in platforma de integrare pentru controlul accesului si alte aplicatii legate de securitate. Schneider Electric ofera trei sisteme de management video la alegere – DX, Digital Sentry si Endura – permitand clientilor sa opteze pentru un sistem care sa raspunda cerintelor unice ale acestora. Pentru mai multe informatii despre noua platforma Digital Sentry, puteti accesa urmatorul link:

http://www.pelco.com/sites/global/en/products/video-management-solutions/ds.page.

Autori

foto
DOINGBUSINESS.RO SRL