loader
Schneider Electric lanseaza cel mai compact UPS trifazat din gama sa: Galaxy VL

Schneider Electric lanseaza cel mai compact UPS trifazat din gama sa: Galaxy VL

Disponibil la nivel mondial, acest UPS compact ofera un nivel de eficienta de pana la 99% in modul ECOnversion™

• Designul modular si scalabil al UPS-ului trifazat permite profesionistilor din centrele de date sa creasca asa cum au nevoie

• Cu 50% mai compact decat media industriei

• Design touch-safe Live Swap pentru protectia sporita a angajatilor si continui-tatea afacerii

• Eficienta de 99% in modul ECOnversion™ pentru o amortizare completa a investitiei in termen de doi ani pentru centrele de date medii si mari

Schneider Electric, lider in transformarea digitala a managementului si automatizarii energiei, a anuntat lansarea globala a sursei de alimentare trifazate (UPS) Galaxy VL 200-500 kW (400V / 480V), cel mai nou membru al gamei Galaxy. Disponibil la nivel mondial, acest UPS compact ofera un nivel de eficienta de pana la 99% in modul ECOnversion™ ce permite amortizarea integrala a investitiei in termen de doi ani (in functie de model) pentru centre de date medii si mari, dar si pentru facilitatile comerciale si indus-triale.

Cum chiria pentru spatiile de data center este ridicata, designul compact al Galaxy VL este redus la jumatate din media industriei, respectiv la 0,8 m2. Arhitectura sa modulara si scala-bila permite profesionistilor din centrele de date sa mareasca puterea in mod incremental, de la 200 kW la 500 kW cu module de putere de 50 kW, oferind flexibilitate pentru a creste in functie de cerintele afacerii lor.

Cu Galaxy VL, Schneider Electric introduce Live Swap, o caracteristica noua, care ofera un design touch-safe pe tot parcursul procesului de adaugare sau inlocuire a modulelor de ali-mentare, chiar in timp ce UPS-ul este online si pe deplin operational, asigurand o mai buna continuitate a afacerii, fara intreruperi neprogramate. In plus, designul Touch Safe al Live Swap ofera o protectie sporita angajatilor care nu mai trebuie sa treaca UPS-ul in bypass-ul de intretinere in timpul introducerii sau scoaterii modulelor de alimentare.

„Noul Galaxy VL, eficient din punct de vedere energetic, stabileste un standard foarte ridicat pentru inovatie in domeniul UPS-urilor si este conceput pentru a ne ajuta clientii sa creasca, reducand in acelasi timp amprenta la sol si costurile cu chiria”, a declarat Mustafa Demirkol, VP, 3-Phase Global Offer Management pentru Schneider Electric. „Se aliniaza strategiei noastre care tine cont de cerintele de perspectiva pentru centrele de date si de indeplinirea exigentelor legate de adaptabilitate, rezilienta, eficienta si sustenabilitate. Cel mai nou membru al familiei Galaxy este un produs Green Premium, care ofera performante de top, mentine si umple un segment de piata care in trecut nu era acoperit, in gama de putere medie.”

Principalele avantaje ale noului Galaxy VL:

Un plus de spatiu pentru a permite cresterile viitoare: Galaxy VL este cel mai compact din clasa sa, cu 50% mai compact decat media industriei, la 0,8 m2, economisind spatiu important. In plus, dulapurile pentru baterii Galaxy Lith-ium-ion ofera economii totale de spatiu de pana la 70% in comparatie cu so-lutiile pentru baterii VRLA.

Economisiti bani: platforma modulara, scalabila Galaxy VL va permite sa pla-titi pe masura ce cresteti, reducand investitiile CapEx, costurile de operare, consumul de energie si TCO. Mariti puterea instantaneu in trepte de cate 50 kW, de la 200 la 500 kW, fara costuri suplimentare.

Atingeti obiective de sustenabilitate: pana la 99% nivel de eficienta in modul ECOnversion pentru o amortizare completa a investitiei in termen de doi ani, prin economia de energie (26.280 EUR anual in materie de energie electrica). Produsul Schneider Electric Green Premium, include optiunea pentru baterii Lithium-ion de lunga durata.

Fiabilitate sporita prin EcoStruxure: prin conectarea Galaxy VL la EcoS-truxure - arhitectura si platforma de sistem, deschisa, interoperabila, cu ca-pacitate IoT, Schneider Electric - operatorii centrelor de date pot beneficia de software si servicii IT EcoStruxure™. Aceste oferte EcoStruxure permit clien-tilor sa monitorizeze, sa gestioneze si sa isi modeleze infrastructura IT si sa beneficieze de asistenta 24/7 oriunde si oricand.

Galaxy VL este disponibil in toata lumea si poate fi achizitionat direct de la Schneider Electric. Accesati acest site pentru detalii.

Despre EcoStruxure

EcoStruxure™ este arhitectura si platforma noastra deschisa, interoperabila, cu IoT. EcoStruxure ofera o valoare sporita in ceea ce priveste siguranta, fiabilitatea, eficienta, sustenabilitatea si conectivitatea pentru clientii nostri.

EcoStruxure valorifica progresele in IoT, mobilitate, detectare, cloud, analiza si securitate cibernetica pentru a oferi inovatie la fiecare nivel. Aceasta include Connected Products, Edge Control si Apps, Analytics & Services, care sunt acceptate de Customer Lifecycle Software. EcoStruxure™ a fost implementat in aproape 500.000 de site-uri cu sprijinul a peste 20.000 de dezvoltatori, 650.000 de furnizori de servicii si parteneri, 3.000 de utilitati si conecteaza peste 2 milioane de active in modul de administrare.

De la consultanta in domeniul energiei si sustenabilitatii, pana la optimizarea ciclului de viata al sistemelor dumneavoastra operationale, avem servicii la nivel mondial pentru a satisface nevoile afacerii dumneavoastra. In calitate de organizatie centrata pe client, Schneider Electric este consilierul de incredere pentru a contribui la cresterea fiabilitatii activelor, la imbunatatirea costului total de proprietate si la transformarea digitala a in-treprinderii dumneavoastra pe principii de sustenabilitate, eficienta si siguranta.

Despre Schneider Electric

La Schneider, credem ca accesul la  electricitate si la tehnologie, prin intermediul unor solutii inteli-gente,  este un drept fundamental al omului. Le oferim tuturor ocazia de a face mai multe lucruri cu mai putine resurse, asigurand prezenta vietii oriunde, oricand si pentru oricine - Life is On!   

Furnizam solutii digitale in domeniul energiei si al automatizarii, in scopul asigurarii eficientei si sustenabili-tatii. Imbinam cele mai bune tehnologii de automatizari, software si servicii integrate pe zona energetica in timp real, pentru locuinte, cladiri, centre de date, infrastructura si in diferite industrii.

Ne-am luat angajamentul sa descoperim posibilitatile infinite ale unei comunitati deschise, globale, inova-toare, care ne impartaseste telul si valorile.

Autori

foto
SCHNEIDER ELECTRIC ROMANIA SRL