loader
Schneider Electric finalizeaza achizitia EcoAct

Schneider Electric finalizeaza achizitia EcoAct

Schneider Electric a finalizat achizitia EcoAct SAS („EcoAct”), lider international in consultanta climatica si solutii net zero, cu sediul in Paris, Franta.

Finalizarea tranzactiei urmeaza consultarii cu organele relevante de reprezentare a angajatilor si aprobarii autoritatilor de reglementare competente.

Achizitia reprezinta reunirea a doua organizatii de top pentru a accelera solutiile de business care ofera valoare reala atat pentru clima, cat si pentru clienti. Portofoliul EcoAct de produse si servicii net zero si bazate pe natura, inclusiv consultanta, instrumente de date climatice si dezvoltarea de proiecte de compensare a emisiilor de carbon, va extinde si accelera businessul global de sustenabilitate al Schneider Electric, un furnizor de top de servicii de consultanta in domeniile managementului energiei, eficienta energetica, energie regenerabila si achizitii sustenabile, consultanta pentru sustenabilitate si net zero, risc climatic, comunicare privind sustenabilitatea, raportare si comunicare a informatiilor relevante.

Unirea celor doua organizatii extinde capacitatile Schneider Electric de a oferi solutii end-to-end care ghideaza organizatiile in procesele de transformare net zero si nu numai. Serviciile de consiliere ale companiei sprijina dezvoltarea strategiei de sustenabilitate si stabilirea obiectivelor pana la decarbonizare incluzand scop 1, 2 si 3, imbunatatite de portofoliul sau de instrumente digitale si de gestionare a datelor condus de AI.

Schneider Electric si Atos Group au stabilit o baza pentru un parteneriat strategic privind decarbonizarea, combinand expertiza in tehnologie si sustenabilitate pentru a construi produse si solutii care imbunatatesc progresele clientilor lor catre zero net.

Mai multe informatii despre Schneider Sustainability Business pot fi gasite aici.

***

Despre Schneider Electric

La Schneider, credem ca accesul la electricitate si la tehnologie, prin intermediul unor solutii inteligente, este un drept fundamental al omului.

Furnizam solutii digitale in domeniul energiei si al automatizarii, in scopul asigurarii eficientei si sustenabilitatii. Imbinam cele mai bune tehnologii de automatizari, software si servicii integrate pe zona energetica in timp real, pentru locuinte, cladiri, centre de date, infrastructura si in diferite industrii.

Ne-am luat angajamentul sa descoperim posibilitatile infinite ale unei comunitati deschise, globale, inovatoare, care ne impartaseste telul si valorile.

www.se.com/ro 

Autori

foto
SCHNEIDER ELECTRIC ROMANIA SRL