loader
Schimbare de top management in cadrul KRUK Romania

Schimbare de top management in cadrul KRUK Romania

Aceasta shimbare de management in cadrul KRUK Romania este o actiune planificata inca din 2019

Incepand cu trimestrul al treilea al acestui an, KRUK Romania va avea un nou Director General, in persoana Cosminei Marinescu, care ocupa in prezent functia de Director de Operatiuni. De la 1 septembrie 2020, Tomasz Ignaczak, actualul Director General al companiei, va conduce operatiunile Grupului pe piata poloneza.

Cosmina Marinescu s-a alaturat echipei KRUK la jumatatea anului 2008, avand responsabilitati de Manager Colectare, si a devenit mai apoi Director de Operatiuni al KRUK Romania. Cosmina conduce de multi ani cea mai mare echipa din cadrul KRUK Romania, fiind responsabila de generarea unui procent de peste 70%  din cifra de afaceri a companiei. In actuala functie, ea coordoneaza activitatea departamentelor de colectare a creantelor cesionate, colectarea pe teren, departamentul juridic si departamentul de analiza si raportare, cat si activitatea desfasurata in Contact Center-ul din Targoviste.

Experienta sa include activitatea in cadrul CitiBank Romania,  departamentul de monitorizare a fraudelor, si in cadrul Vodafone Rominia, departamentul de analiza si control al fraudelor, colectare, dar si relatii cu clientii. Expertiza acumulata in domeniul monitorizarii si permanentei imbunatatiri a proceselor de prevenire a fraudelor este un element definitoriu al activitatii Cosminei.

M-am alaturat acestei frumoase echipe atunci cand punea pe picioare o noua sucursala a Grupului, in Romania. Ma bucur sa pot spune astazi ca am devenit una dintre cele mai importante sucursale KRUK, fiind unul dintre liderii de piata in Romania si unul dintre partenerii de afaceri preferati ai mediului financiar-bancar, datorita abordarii pe care o avem in cadrul fiecarui proiect. Sunt onorata sa pot duce mai departe compania pe care Tomasz Ignaczak a dezvoltat-o permanent, conferindu-i o pozitie puternica si stabila pe piata de profil din Romania“, a spus Cosmina Marinescu, actualul Director de Operatiuni al KRUK Romania.

Tomasz Ignaczak s-a alaturat echipei KRUK Romania, in luna August 2011 ca Director al Diviziei Colectare, dupa o activitate de peste 7 ani in cadrul Grupului KRUK,  preluand mai apoi functia de Director General al KRUK Romania. Ca element definitoriu al activitaii sale, Tomasz Ignaczak a fost permanent preocupat de optimizarea proceselor operationale si a activitatii zilnice a companiei.

Aceasta shimbare de management in cadrul KRUK Romania este o actiune planificata inca din 2019. Astazi, aceasta sucursala este cea de-a doua cea mai puternica firma din cadrul Grupului.  In toti acesti ani am reusit impreuna  sa  construim o companie de succes. Datorita strategiei pro-angajamente de plata  si a echipei extraordinare, am devenit unul dintre liderii de piata. Nu a fost  cel mai usor drum de parcurs, dar multumita oamenilor din echipa am cladit o organizatie care functioneaza foarte bine. Actuala situatie a generat schimbari in activitatea companiilor din intreaga lume, fie ca vorbim despre facilitarea celor mai sigure solutii de telemunca, fie de mentinerea eficacitatii activitatii si profitabilitatii acestora, in contextul scaderii veniturilor. Grupul KRUK a folosit acest moment ca pe o oportunitate de a grabi finalizarea proiectelor de digitalizare a proceselor operationale si putem spune astazi ca efortul nostru a fost unul de bun augur. In Romania am implementat numeroase facilitati de plata online, asigurandu-le clientilor cele mai bune si confortabile conditii de plata. Ii predau Cosminei Marinescu conducerea acestei companii cu inima deschisa, fiind convins ca va continua dezvoltarea acesteia, impreuna cu echipa de oameni pasionati care o inconjoara „ a spus Tomasz Ignaczak, Directorul General al KURK Romania.

Urmatoarele luni vor reprezenta o perioada de tranzitie in predarea competentelor de conducere a companiei si vor deschide drumul catre noi proiecte, continuandu-le in acelasi timp pe cele existente.

Va invitam sa vizionati 3 videoclipuri despre aceasta schimbare de management, cu Tomasz Ignaczak, Cosmina Marinescu si Piotr Krupa, Presedintele Grupului KRUK.

Despre KRUK Romania S.R.L

KRUK Romania este membra a Grupului KRUK si este prezenta pe piata de profil din Romania din anul 2007. Compania este un jucator activ in Romania , unde este de asemenea, unul dintre liderii de piata. Grupul KRUK desfasoara operatiuni  in 9 tari europene. Compania-mama KRUK S.A. a fost listata pe Bursa de Valori Varsovia in anul 2011.

Autori

foto
KRUK ROMANIA SRL