loader
REWE Romania finalizeaza procesul de inchirire a galeriilor comerciale

REWE Romania finalizeaza procesul de inchirire a galeriilor comerciale

REWE Romania finalizeaza procesul de inchiriere a galeriilor comerciale din Braila, Bucuresti, Targoviste, Buzau si Ploiesti.

In noul format, magazinele PENNY Market ocupa aproximativ 40% din suprafata totala a galeriilor, restul spatiului, cu o suprafata inchiriabila de circa 10.000 de metri patrati in total, este ocupat de partenerii: Decathlon, Deichmann, Hippoland, Jysk, Pepco, Takko, TXM, Zoocenter.

 

„Cu fiecare proiect pe care il dezvoltam incercam sa fim mai aproape de clientii nostri. Noul format ne permite sa facem asta atat prin magazinele noastre, cat si prin accesul la magazinele partenerilor nostri. Avem alaturi de noi branduri puternice, care vin cu oferte complementare pentru clientii nostri si care le ofera o experinta unica la cumparaturi. Fiecare galerie comerciala a reprezentat o investitie de aproximativ 5 milioane de lei la care se adauga si investitia fiecarui chirias” a declarat Daniel Gross, general manager REWE Romania.

 

Clientii au astfel parte de prima experienta integrata de cumparaturi, gasind in acelasi loc de la produse non-food, articole vestimentare pentru el, pentru ea si pentru copii, la articole de design interior, jucarii pentru copii, articole pentru casa si bucatarie sau cadouri pentru cei dragi. Cele cinci galerii comerciale au fost deschise in:

 

• Bucuresti (Str. Fundeni, nr. 38-40, sector 2) – impreuna cu magazinele JYSK, PEPCO si HIPPOLAND
• Ploiesti (Sos. Nordului, nr. 10, judetul Prahova) – impreuna cu magazinele JYSK si TXM
• Targoviste (Str. Arsenalului, nr. 20, judetul Dambovita) – impreuna cu magazinele PEPCO, DEICHMANN si TAKKO
• Braila (Calea Calarasilor, nr. 10, judetul Braila) – impreuna cu magazinele JYSK si PEPCO
• Buzau (Bd. Unirii, nr. 301, Judetul Buzau) – impreuna cu magazinele DECATHLON si ZOOCENTER

 


Tranzactiile de inchiriere a spatiilor au fost intermediate de Cushman & Wakefield Echinox, compania care a asistat REWE Romania pe parcursul intregului proces de reconfigurare a fostelor magazine XXL Mega Discount.

 

„Ne bucuram sa fim, inca de la inceput, partenerul grupului REWE in procesul de administrare a celor cinci proiecte care corespund unui tipar de consum din ce in ce mai raspandit, in care clientii cauta alternative facile de shopping si un mix de branduri atractive. Pozitionarea Penny Market alaturi de alti chiriasi in cadrul unui parc de retail face parte din strategia REWE pe care asteptam sa o vedem dezvoltata cu succes si in alte proiecte.” a completat Mihaela Petruescu, Head of Property Management, Cushman & Wakefield Echinox.

 

Centrele comerciale au un design nou, complet modernizat, care imbina in mod prietenos prezenta unui magazin-ancora – PENNY Market – cu magazine ale altor parteneri comerciali. Procesul de ocupare a spatiilor comerciale face parte din strategia REWE Romania de deschidere catre clienti prin dezvoltarea experientei la cumparaturi, din dorinta de a le oferi acestora mai mult decat un hypermarket.

 

Acesta nu este singurul proiect finalizat de companie pentru dezvoltarea experientelor la cumparaturi ale clientilor sai. Anul acesta au fost remodelate in format Future Store 51 de magazine si, recent, PENNY Market a devenit singurul retailer cu certificare ISO 50 001 in managementul energetic al magazinelor, depozitelor si sediului central, reprezentand astfel un reper in eficienta energetica pe piata locala, dar si un standard in servicii oferite clientilor.
 

Autori

foto
REWE (ROMANIA) SRL