loader
RC Europe inaugureaza la Oradea al treilea proiect de retail sub brandul NEST, din Romania

RC Europe inaugureaza la Oradea al treilea proiect de retail sub brandul NEST, din Romania

NEST Oradea ofera o parcare generoasa cu 200 de locuri si gazduieste 13 magazine locale si internationale

Dezvoltatorul si administratorul imobiliar ceh RC Europe inaugureaza, pe 27 august, cel de-al treilea parc de retail al grupului din Romania, cu o investitie totala de 9 milioane de euro. Parcul de retail sub conceptul NEST se afla in Oradea si ocupa o suprafata inchiriabila de circa 6.500 de metri patrati. CEE Estate Management a fost consultantul RC Europe atat in tranzactia de achizitie a terenului cat si pentru inchirierea spatiilor din proiectul de retail NEST. Lucrarile de constructie pentru parcul de retail din Oradea au demarat in octombrie 2019.

Parcul de retail NEST Oradea se afla pe Calea Borsului, in partea de nord a orasului, in apropierea supermarketurilor Lidl si Kaufland si beneficiaza de o vizibilitate excelenta si acces optim din centrul orasului. NEST Oradea ofera o parcare generoasa cu 200 de locuri si gazduieste 13 magazine locale si internationale, printre care: JYSK, Martes Sport, Sportisimo, CCC, ZOO Center, KIK, PEPCO, dm-drogerie markt si Zoomania.

NEST Oradea este cel de-al doilea proiect de retail al RC Europe localizat in Romania si livrat in 2020, in urma deschiderii NEST Miercurea Ciuc, in luna mai. Primul parc de retail NEST din Romania a fost deschis la Dorohoi, in 2017. In afara celor trei proiecte din Romania, compania a mai dezvoltat si are in administrare doua parcuri de retail NEST in Serbia, unde intentioneaza sa dezvolte noi proiecte in 2020.

Suntem incantati sa anuntam inaugurarea NEST din Oradea, al doilea parc deschis in 2020 dupa cel din Miercurea Ciuc, la inceputul acestui an. Credem in potentialul dezvoltarii parcurilor de retail si deschiderea NEST Oradea confirma increderea constanta a actionarilor nostri in potentialul pietei romanesti. Parcul de retail NEST va oferi o mare diversitate prin mixul sau de chiriasi si va aduce astfel beneficii oradenilor. Le multumim autoritatilor locale pentru sprijinul acordat si chiriasilor nostri pentru increderea pe care ne-au acordat-o in aceste momente dificile”, a declarat Andrei Rati, Country Manager al RC Europe in Romania.

Despre RC EUROPE

RC Europe a fost fondata in 2005 si este un dezvoltator si investitor ceh specializat in administrare, dezvoltare si in consultanta pentru proiecte din segmentele de retail, spatii de birouri si rezidential. Compania a dezvoltat si are in administrare numeroase proiecte de cladiri de birouri, parcuri de retail, ansambluri rezidentiale si lanturi de supermarketuri, fiind activa in Cehia, Romania, Serbia si Croatia. RC Europe este specializata in dezvoltarea de complexe de afaceri, retail si supermarketuri, iar printre clientii sai se numara: Tesco, Penny Market, Billa, Lidl, PROFI, OBI, OKAY, Deichmann, CCC, PEPCO, Gate, JYSK, Pompo si Sportisimo.

In Romania, RC Europe a finalizat deja un proiect de retail NEST cu o suprafata inchiriabila de 12.000 mp in Miercurea Ciuc si un proiect de 4.000 mp suprafata inchiriabila in Dorohoi. Dezvoltatorul detine cinci cladiri de birouri: doua in Pitesti, iar restul de trei in Craiova, Drobeta si Slatina, totalizand peste 18.000 mp suprafata inchiriabila. Compania are in plan dezvoltarea unei cladiri de birouri de clasa A in Bucuresti, Arc Office Building, care va ocupa o suprafata inchiriabila de 30.000 mp si un nou parc de retail in Sighisoara.

Pentru mai multe informatii despre companie, va rugam sa vizitati https://rceurope.com/, https://www.rcnest.com/.