loader
PwC Romania si D&B David si Baias au asistat Tchibo Coffee Service GmbH in achizitia Partener Coffee Services din Romania

PwC Romania si D&B David si Baias au asistat Tchibo Coffee Service GmbH in achizitia Partener Coffee Services din Romania

Recent, tranzactia prin care Tchibo Coffee Service preia societatea Partner Coffee Service a fost autorizata de Consiliul Concurentei

O echipa integrata de specialisti in tranzactii ai PwC Romania si D&B David si Baias, societatea de avocatura corespondenta PwC in Romania, a asistat Tchibo Coffee Service GmbH in achizitia firmei Partner Coffee Services, distribuitor al produselor Tchibo in Romania, Bulgaria, Ungaria si Republica Moldova.

Recent, tranzactia prin care Tchibo Coffee Service preia societatea Partner Coffee Service a fost autorizata de Consiliul Concurentei. Expertii PwC si D&B David si Baias au oferit asistenta in toate etapele tranzactiei, pana la finalizare.

Ne bucuram ca, dupa mai bine de doi ani de discutii si negocieri, am reusit sa incheiem inca un proiect de succes. Pe masura ce ne apropiem de finalul anului 2020, vedem un ritm alert de semnare si inchidere a tranzactiilor, comparabil cu cel din anii precedenti”, a declarat Anda Rojanschi, Partener D&B David si Baias.

Chiar daca discutiile si procesul tranzactional dureaza mai mult, si ca urmare a incertitudinilor aduse de criza sanitara, totusi s-au incheiat multe tranzactii in aceasta perioada, fapt care arata increderea investitorilor ca actuala criza va fi depasita curand”, a spus Cornelia Bumbacea, Partener PwC Romania.

Echipa D&B David si Baias a fost formata din Sorin David, Managing Partner, Anda Rojanschi, Partener, Cristina Paduraru, Avocat Senior Coordonator, Lucian Bozian, Avocat Senior Coordonator, Mihaela Papandreia, Avocat Colaborator, precum si Oana Dracea, Carmen Cretu, Larisa Jurca, Doina Iliescu, Avocati Colaboratori.

Din partea PwC Romania, au fost implicati in tranzactie Cornelia Bumbacea, Partener, Andreea Mitirita, Partener, Laura Paraschiv, Senior Manager, Florin Rizea, Manager, si Mihaela Naidin, Manager.

In conditiile unei inaspriri a cerintelor globale de transparenta si raportare, implicatiile fiscale ce pot aparea pe parcursul unui proces de vanzare sau cumparare trebuie monitorizate cu atentie astfel incat sa respecte legislatia locala si internationala”, a spus Andreea Mitirita, Partener PwC Romania.

Tranzactia a beneficiat si de implicarea unor consultanti si avocati din cadrul PwC din Germania, Ungaria si Bulgaria.

Despre PwC Romania

Misiunea PwC este de a construi incredere in cadrul societatii si de a contribui la rezolvarea unor probleme importante. Suntem o retea de firme prezenta in 155 de tari cu mai mult de 284.000 de profesionisti ce ofera servicii de calitate in domeniul consultantei pentru afaceri, auditului si consultantei fiscale. Spuneti-ne care sunt lucrurile importante pentru dumneavoastra si descoperiti mai multe informatii despre noi vizitand site-ul www.pwc.ro.

PwC se refera la reteaua de firme PwC si/sau la una dintre firmele membre, fiecare dintre acestea fiind o entitate juridica.

Despre D&B David si Baias

D&B David si Baias este societatea de avocatura corespondenta PwC in Romania si este parte din reteaua internationala PwC Legal, care cuprinde mai mult de 3000 de avocati in peste 90 de tari. Echipa D&B David si Baias este alcatuita din 50 de avocati (dintre care 8 parteneri) si acorda consultanta si asistenta juridica societatilor locale si multinationale in domenii precum: fuziuni, achizitii si restructurari, societati comerciale si grupuri de societati, proprietati imobiliare, concurenta si ajutoare de stat, servicii financiare si piete de capital, relatii de munca si resurse umane, proprietate intelectuala, protectia consumatorului si a datelor cu caracter personal, litigii fiscale si comerciale.

Autori

foto
PRICEWATERHOUSECOOPERS SERVICII SRL
foto
D&B DAVID SI BAIAS SCA