loader

Premiile Business Review 2015

Zece editii de Business Review Awards, peste 600 de nominalizati si peste 120 de trofee. Luni, 2 martie, la Radisson Blu, publicatia de afaceri Business Review a sarbatorit excelenta in afaceri.

Peste 220 de lideri ai comunitatii de afaceri locale au participat luni, 2 martie, la gala aniversara a Premiilor publicatiei Business Review. Business Review Awards premiaza de zece ani cele mai importante realizari ale mediului de afaceri, inovatia si spiritul antreprenorial.

 

Consider ca excelenta in afaceri nu se refera la cifre si atingerea anumitor obiective ci la valoarea pe care afacerea o aduce oamenilor carora i se adreseaza. - Iulian Stanciu, eMAG.

 

De la ecologizarea afacerii la formarea urmatoarei generatii de antreprenori, de la finantarea IMMurilor la readucerea pe linia de plutire a unei companii aflata in dificultate, unii jucatori de pe piata afacerilor au sfidat conditiile dificile si au stralucit in 2014.

 

Au fost acordate 14 premii in 13 categorii, celor peste 40 de companii nominalizate. In cadrul editiei 2015 a Business Review Awards a fost introdusa o categorie speciala pentru acei lideri remarcabili care, prin integritatea demonstrata, puterea de a inspira si prin dedicarea lor, au adus o contributie importanta comunitatii si bunastarii acesteia - THE HONORARY RECOGNITION AWARD.

 

Castigatorii Premiilor Business Review Awards 2015 sunt:

1. Sustainable Business Practices – Skanska Property Romania

2. Online Strategy for Business Development – Mega Image

3. Innovation in Technology – Softronic

4. Best Start-up Supporter – Impact Hub Bucharest

5. Best SME’s Financing Line Program – Raiffeisen Bank

6. Honorary Recognition Award: Social Entrepreneur of the Year – Ionut Patrahau, Brain Institute

7. Best Micro-financing Program – Good.bee Credit IFN

8. Best Turnaround Performance – Cemacon

9. Honorary Recognition Award for Outstanding Leadership – Steven van Groningen

10. Best Employment Initiative – Pirelli

11. Entrepreneur of the Year – Andrei Dunca, LiveRail

12. Deal of the Year – Electrica IPO

13. Business Leader of the Year – Nicolas Maure, Dacia

14. Excellence in Business – Dacia

 

Este o placere sa fiu din nou pe acest podium si in mod special pentru a primi premiul in categoria Best SMEs financial Line Program. Va multumesc si sper ca in viitor cat mai multe companii sa beneficieze de finantare si astfel sa ridice economia Romaniei, a declarat Steven van Groningen, presedintele Raiffeisen Bank.

 

Acest premiu marcheaza cincisprezece ani de munca intensa si investitii, rezultatul fiind cele 3 procente pe care Dacia le detine pe piata europeana. Multumim partenerilor nostri, angajatilor si presei care au facut aceste rezultate vizibile; multumim Business Review, a spus Anca Oreviceanu, Director Comunicare Dacia si Grup Renault Romania la primirea trofeului pentru excelenta in afaceri.

 

Mai multe detalii despre proiectele pentru care au fost nominalizati puteti citi in articolul aparut pe Business Review online - http://goo.gl/4DQvrS.

Parteneri: Accenture, BDR Associates, CEZ Group, Finexpert, Telekom, Vodafone, Ymens

Cu sprijinul: Adrem Invest, Baker Tilly, Carrefour, Liliac

Organizatii de suport: AHK, AMCHAM, BRCC, CCIFER,CCIPR, CEO Clubs

Parteneri media: avocatnet.ro, Business Woman, Cariere, doingbusiness.ro, Digi24, Femei in afaceri, RFI, See News, wall-street.

Va invitam sa vizionati clipul aniversar Business Review Awards 10 years, aici –

Puteti vizualiza poze de la Gala Business Review Awards pe pagina de Facebook - http://goo.gl/kz4kvn.