loader

Power Breakfast cu Antal International Network Romania. 12 martie 2013

Cu o reputatie de 10 ani pe piata din Romania si peste 20 de ani la nivel mondial, Antal International te provoaca la un power breakfast in data de 12 martie 2013

Impreuna cu Holst Group UK, unic distribuitor al instrumentelor psihometrice McQuaig in Europa, Antal International Network Romania te provoaca la discutie.

 

In cadrul evenimentului, Antal isi propune sa abordeze perspective multiple despre cum iti poate deveni util in afacerea ta adoptarea unor instrumente de evaluare a personalului, precum si aplicarea lor in organizatie. De asemenea, Antal International Network isi propune o dezbatere asupra modului in care se reflecta valoarea lor adaugata atat in procesele de recrutare, cat si de evaluare, planificare, dezvoltare, promovare a personalului.

 

Putine lucruri sunt la fel de costisitoare intr-o afacere, precum este un turnover prea mare. Mai ales cand vorbim de noi angajati. Impactul asupra afacerii atat in termeni de costuri directe de recrutare, cat si prin afectarea directa a echilibrului echipei nu este neglijabil. Dimpotriva, are efecte pe termen mediu si lung. De aceea, crearea unui cadru de recrutare solid, in care se realizeaza o balanta optima intre strategia de business si cultura oganizatiei este unul dintre aspectele esentiale pe care managerii trebuie sa le realizeze printr-un proces consecvent de intelegere asupra asteptarilor rolului si responsabilitatilor, inainte ca o persoana sa se alature echipei. Dupa mai mult de 40 de ani in care este folosit in intreaga lume, sistemul psihometric McQuaig ofera  o metoda validata statistic care evalueaza la un nivel mai profund compatibilitatea candidatilor, in afara spatiului de interviu.

 

Antal va prezenta totodata o retrospectiva a serviciilor sale diverse, pe langa cele binecunoscute din aria "executive search", cele legate de cercetari si studii de piata, sau despre module si seminarii de instruire, probleme legate de outsourcing sau relocare internationala etc.

 

La Antal Breakfast, se va crea o platforma de dialog in care esti invitat sa te alaturi managerilor din diferite industrii si ai oportunitatea de a interactiona si a schimba informatii care pot sa contribuie semnificativ in activitatea organizatiei tale din domeniul resurselor umane. “Nevoia de talente autentice, de oameni real implicati, dedicati si stabili, cu adevarat loiali si responsabili a crescut semnificativ. Nevoia de calitate si focus a devenit un mod de viata si in Romania. Acest lucru creeaza oportunitati sustenabile de afaceri  pentru companii puternice si pentru energie creativa. “ declara Irina Vasile, Country Manager, Antal International Network Romania.

 

Evenimentul va fi sustinut de Irina Vasile – Managing Director Antal International – Romania si Iain Chalmers  - Managing Director Holst Group UK si va avea loc in data de 12 martie, la Phoenicia Grand Hotel - Blvd Alexandru Serbanescu 87, sector 1, Bucuresti, intre orele 8:30 – 11:30