loader
Portofelul digital al RomCard le permite consumatorilor din Romania accesul la experiente de plata simple si eficiente, prin solutia de plati digitale Masterpass

Portofelul digital al RomCard le permite consumatorilor din Romania accesul la experiente de plata simple si eficiente, prin solutia de plati digitale Masterpass

RomCard urmeaza sa lanseze versiunea pentru dispozitive mobile a wallet-ului, compatibila atat Android, cat si iOS.

RomCard si Mastercard au finalizat integrarea portofelului digital dezvoltat de RomCard in platforma Masterpass, serviciul Mastercard pentru plati digitale.

 

Consumatorii din Romania se pot inregistra deja in portofelul digital RomCard, accesand pagina http://www.romcard.ro/romcard-masterpass-wallet/. Astfel, utilizatorii portofelului digital RomCard vor beneficia de cea mai moderna experienta de plata online.


In plus, RomCard va lansa in perioada imediat urmatoare versiunea pentru dispozitive mobile a portofelului digital, compatibila atat Android, cat si iOS. Prin intermediul acesteia, consumatorii vor putea efectua plati online prin portofelul RomCard in comertul traditional, prin asocierea cardului in portofelul digital instalat pe dispozitivul mobil preferat. In prima parte a anului, utilizatorii portofelului digital RomCard vor putea efectua transferuri de bani P2P intr-un mod simplu si facil, avand nevoie doar de numarul de card al destinatarului, prin intermediul serviciului Mastercard MoneySend.


“In toamna anului trecut am derulat un studiu pentru a analiza perceptia si interesul consumatorilor romani pentru plati mobile, cu 7 din 10 respondenti afirmand ca isi doresc o astfel de metoda de plata. Ne bucuram sa sprjinim RomCard in tranzitia catre plati digitale, o tendinta din ce in ce mai prezenta si in Romania. Incurajam utilizatorii sa se inregistreze pe platforma RomCard, unde vor putea beneficia, prin intermediul Masterpass, de cea mai simpla, rapida si sigura experienta de plata,” a declarat Gabriel Ghita, Head of New Business CEE, Mastercard Europe.


“Impartasim viziunea MasterCard in ceea ce priveste implementarea de servicii inovatoare care usureaza procesul de plata online, pastrand acelasi nivel de securitate. Ne dorim sa oferim clientilor finali posibilitati diversificate de plata care sa le aduca simplitate, rapiditate si securitate referitor la procesul de plata online, atat pe web, cat si pe mobil. Portofelul digital RomCard este un proiect important pentru noi, care va fi dezvoltat in continuare prin echiparea cu optiuni si facilitati moderne ce vor permite utilizarea acestuia atat in mediul online, cat si offline, dar care va avea si avantajul adaugarii unor servicii noi de plata”, a afirmat Valentin Costache, IT & eCommerce Manager, RomCard.


Actualmente disponibil in 34 piete la nivel global, Masterpass stocheaza toate informatiile despre plata, inclusiv detaliile cardurilor - informatiile de livrare si preferintele de plata - intr-un cadru sigur si convenabil, utilizand cele mai avansate metode de securitate disponibile momentan in ecosistemul global al platilor. Cel putin 200 milioane de consumatori au acces la suita de servicii digitale Masterpass, numar aproape dublu fata de cel inregistrat la finele primului trimestru al anului trecut.


Mai multe informatii despre portofelul digital RomCard si despre inregistrarea pe platforma Masterpass sunt disponibile pe pagina http://www.romcard.ro/romcard-masterpass-wallet/.
 

Autori

foto
MASTERCARD EUROPE SPRL - REPREZENTANTA