loader

Penny Market ajunge la 178 de magazine in Romania

Planul de extindere al REWE Romania continua cu deschiderea celui de-al 178-lea magazin din tara. Incepand cu 3 august 2016, locuitorii din Faget, judetul Timis se vor bucura de un nou magazin Penny Market, pe strada Lugojului, nr. 31. Acesta este cel de-al saptelea magazin deschis de catre companie in judetul Timis.

Cu o echipa formata din 14 angajati, noul magazin are o suprafata de 1040 mp, format Future Store si asigura 80 de locuri de parcare. 

 

Design-ul modern si elegant al magazinului ofera clientilor o experienta noua datorita organizarii diferite a categoriilor de produse. In plus, magazinul le pune clientilor la dispozitie articole mereu proaspete, selectionate cu atentie zi de zi.

 

Chiar la intrarea in magazin, clientii sunt intampinati cu o varietate de legume si fructe. Mai mult, Penny Market le ofera si o gama larga de specialitati de panificatie si patiserie. In fiecare moment al zilei, clientii beneficiaza de solutii proaspete si accesibile prin selectia de produse special gandita pentru ei si au la indemana o varietate de lactate si branzeturi, carne proaspata si o gama larga de peste si mezeluri la preturi atractive.

 

Noul magazin le aduce clientilor si articole disponibile in varianta vrac, care pot fi gasite atat la raioanele cu dulciuri si snacks-uri, cat si in zona cu produse congelate.

 

Una dintre atractiile principale, produsele non-food, se regasesc in prima parte a magazinului, intr-un decor modern si elegant.

 

Noul magazin Penny Market din Faget va fi deschis de luni pana sambata, intre orele 7.30 si 22.00 si duminica intre orele 8.00 si 20.00.
 

Autori

foto
PENNY MARKET SRL