loader
Pe 9-11 noiembrie, toata piata de facility management si servicii suport va fi la ROFMEX 2017!

Pe 9-11 noiembrie, toata piata de facility management si servicii suport va fi la ROFMEX 2017!

ROFMA aduce specialistilor si publicului larg primul eveniment complex de promovare, educatie si know-how dedicat industriei de facility management si servicii suport din Romania.

ROFMEX este primul eveniment de promovare, educatie si know-how dedicat industriei de facility management la nivel national, industrie ce incorporeaza peste 6500 de firme active, cu aproape 130000 de angajati si o cifra de afaceri de 1,4 miliarde de euro.

 

Intre 9-11 noiembrie, in Complexul Expozitional Romexpo, vor fi impreuna speakeri renumiti pe plan international, corporate facility manageri care gestioneaza bugete de milioane de euro anual in cadrul marilor corporatii, directori si facility manageri ai firmelor care furnizeaza servicii de facility management, alti specialisti in facility management si servicii suport, ingineri, tehnicieni, reprezentanti ai proprietarilor de cladiri si ai dezvoltatorilor, arhitecti, proiectanti, reprezentanti ai departamentelor de achizitii, reprezentanti ai autoritatilor publice, cadre universitare si studenti.

 

Networking, business matchmaking, oportunitati de business, de promovare, de educare a pietei si de monitorizare a concurentei, trenduri si diseminare de know-how

 

Va invitam la ROFMEX pentru a explora, pentru trei zile, universul serviciilor de facility management si servicii suport prin:
- Expozitia specializata de echipamente, produse, tehnologii si solutii pentru facility management si servicii suport, cu participarea unor importante branduri internationale.
- Conferinta Internationala de Facility Management si Servicii Suport, la care participa speakeri si experti reputati ce dezbat cele mai recente evolutii si tendinte in domeniu.
- Experience Area – locul unde participantii vad, ating si examineaza direct cele mai moderne echipamente, produse si solutii utilizate in activitatile de managementul facilitatilor.
- cursuri de initiere in activitatile specifice serviciilor de facility management
- seminare cu tematica de stringenta actualitate
- prezentari de procese, tehnologii, echipamente si solutii profesionale de ultima generatie
- networking extins in toate componentele evenimentului.

 

ROFMEX in cifre:
Suprafata totala a expozitiei: 2700 mp
Nr. expozanti: peste 50 de companii
Nr. vizitatori specialisti: peste 3000 de profesionisti in facility management si domenii conexe
Nr. participanti la Conferinta Internationala: peste 250 de participanti

 

Toate acestea sunt doar cateva dintre motivele importante pentru care nu puteti lipsi de la cel mai important eveniment al industriei de facility management si servicii suport din centrul si estul Europei.

Accesul vizitatorilor la expozitie, cursuri, workshopuri si seminare este liber.
Mai multe detalii pe www.rofmex.ro
 

Autori

foto
ASOCIATIA ROFMA - ASOCIATIA ROMANA DE FACILITY MANAGEMENT