loader
PBC Attorneys-at-Law isi extinde numarul de Parteneri

PBC Attorneys-at-Law isi extinde numarul de Parteneri

PBC Attorneys-at-Law il coopteaza pe Sebastian Drumaru, care preia astfel nu doar unele dintre cele mai complexe mandate ale clientilor firmei, dar si atributii de management

Pop Briciu Crai Attorneys-at-Law il coopteaza pe Sebastian Drumaru, unul dintre cei mai vechi avocati ai firmei, in echipa de Parteneri, alaturi de cei trei fondatori: Paul Pop, Traian Briciu si Adriana Crai.

Sebastian Drumaru s-a alaturat PBC Attorneys-at-Law  in urma cu noua ani, imediat dupa finalizarea studiilor de licenta la Facultatea de Drept a Universitatii din Bucuresti si promovarea cu succes a examenului de admitere in profesia de avocat.

De la pozitia de Junior Associate, Sebastian a parcurs, datorita rezultatelor sale remarcabile, toate treptele ierarhice, fiind promovat ca Managing Senior Associate in anul 2020, preluand astfel nu doar unele dintre cele mai complexe mandate ale clientilor firmei, dar si atributii de management.

Sebastian este un avocat de exceptie, fiind rezultanta unor reale calitati umane armonios ingemanate cu o pregatire profesionala continua. In toti acesti ani alaturi de noi, a demonstrat abilitati profesionale excelente, dobandind expertiza atat in cazuri complexe de solutionare a litigiilor, cat si in consultanta in domeniul dreptului afacerilor, prin consilierea cu succes a sute de clienti. Nu pot sa nu remarc si aspecte ce tin de personalitatea sa, acelea in care a dat dovada mereu de loialitate, spirit de echipa si o intelegere profunda a valorilor PBC”, spune Paul Pop, Partener fondator al PBC Attorneys-at-Law.

Sebastian are o experienta bogata in consultanta, in domenii precum imobiliar, fuziuni si achizitii, fiscal, comercial si a fost implicat in unele dintre cele mai complexe proiecte ale firmei, asistand companii de top si institutii publice.

Fiind si un abil avocat pledant, a asistat clienti in peste 300 de procese si arbitraje, avand experienta in litigii civile, administrative si comerciale.

Despre PBC Attorneys-at-Law

Atat in sala de consiliu cat si in cea de judecata, avocatii PBC Attorneys-at-Law  gasesc cele mai bune solutii legale pentru a transforma orice criza intr-o oportunitate si orice oportunitate intr-un succes. Prin integrarea domeniilor sale de practica si angajarea avocatilor cu expertiza si cunostinte complexe, PBC Attorneys-at-Law  ofera o abordare multidisciplinara clientilor care se confrunta cu provocari sau oportunitati de natura juridica.

Partenerii fondatori - Paul POP, Traian BRICIU si Adriana CRAI - au 25 de ani de experienta in cazurile mari de solutionare a litigiilor, precum si in real-estate, fuziuni si achizitii, achizitii publice, fiscalitate, drept comercial, proprietate intelectuala si dreptul muncii. Recunoscuti pentru palmaresul lor de succes, dar si pentru pozitiile academice si implicarea in conducerea si dezvoltarea profesiei, acestia sunt profund implicati in problemele clientilor, folosindu-si cunostintele valoroase pentru succesul fiecarui caz, proces sau proiect in parte.

Autori

foto
PBC ATTORNEYS-AT-LAW