loader
CHEP primeste certificarea Global Top Employer 2023

CHEP primeste certificarea Global Top Employer 2023

Recunoasterea excelentei in politicile si practicile de HR a fost acordata pentru subsidiare CHEP din patru regiuni, respectiv 25 de tari

CHEP, liderul in solutii pentru lantul de aprovizionare, parte a Grupului Brambles, a primit certificarea Global Top Employer in 2023 de la Top Employers Institute (TEI). Aceasta prima certificare globala plaseaza CHEP in randul celor doar 15 angajatori recunoscuti global pentru excelenta in politicile si practicile de HR.

TEI extinde numarul de regiuni si tari in care acrediteaza CHEP si Brambles, cu acordarea certificatului Top Employer in Asia Pacific pentru prima data si cu mentinerea statutul de angajator de top pentru furnizorul de servicii logistice in Europa, America Latina si Africa, regiuni in care compania are subsidiare certificate in 25 de tari.

Patrick Bradley, Brambles Chief People Officer, a spus: „Certificarea Global Top Employer pentru 2023 e un moment de mandrie. Recunoaste eforturile continue pe care le-am facut pentru un mediu de lucru sigur, incluziv si respectuos, ce le ofera angajatilor nostri o experienta motivanta, care ii implineste. Continuam sa pasim spre workplace positive, obiective incadrate strategiei de sustenabilitate pana in 2025, care implica crearea unui mediu de lucru cu adevarat incluziv, care incurajeaza inovatia, cresterea si agilitatea”.

Programul Top Employers Institute certifica organizatiile pe baza rezultatelor unui sondaj privind bunele practici in resurse umane, care acopera sase domenii de HR si 20 de teme. Printre categoriile in care CHEP a excelat in raport cu alte companii din sectorul logistic se numara Strategia privind capitalul uman, Leadership, Diversitate & Incluziune si Sustenabilitate.

In 2022, CHEP a ajuns la un procent de 33% femei pe pozitii de management la nivel global si 40% femei in bordul companiei. Focusul pe sanatatea, siguranta si starea de bine a  angajatilor a condus la o reducere cu 18% a ratei de accidente la nivelul Brambles, ceea ce reflecta eforturile angajatorului de a atinge Zero Harm la nivelul operatiunilor sale globale.

David Plink, CEO Top Employers Institute, a declarat: „Momentele exceptionale scot la iveala tot ce este mai bun in oameni si organizatii. Am fost martori la acestea prin prisma programului nostru Top Employers: performante exceptionale pentru companiile certificate in 2023. In acesta comunitate de organizatii remarcabile, CHEP si-a demonstrat angajamentul fata de angajati la scara globala. Aceasta consecventa in practicile fata de oameni, in subsidiarele proprii din toata lumea, caracterizeaza un grup select de companii care au obtinut o certificare globala prin Programul Top Employers. Suntem mandri sa anuntam si sa celebram aceste companii si realizarile pe care le-au obtinut.”

Despre CHEP

CHEP ajuta la transportul mai multor marfuri, catre mai multe persoane, in mai multe locuri decat orice alta organizatie din lume. Paletii, lazile si containerele furnizate de aceasta formeaza legatura invizibila a

lantului global de aprovizionare, iar cele mai importante branduri din lume au incredere in CHEP pentru transportul mai eficient, mai sustenabil si mai sigur al marfurilor. Ca pionier al economiei colaborative (circulare), CHEP a creat una dintre cele mai sustenabile activitati logistice din lume prin utilizarea in comun si reutilizarea platformelor sale de transport, conform modelului de „pooling”. In principal, CHEP asigura servicii pentru sectorul bunurilor de larg consum cu miscare rapida (produse de bacanie, produse de ingrijire personala etc), produse proaspete, bauturi, sectorul de productie, in general. CHEP are aproximativ 11.500 de angajati si crede in puterea inteligentei colective obtinute prin diversitate, incluziune si munca in echipa. CHEP detine aproximativ 345 de milioane de paleti, ladite si containere si o retea de peste 750 de centre de servicii, care sustine peste 500.000 de puncte de contact cu clientii pentru branduri internationale, ca Procter & Gamble, Sysco si Nestle.

CHEP face parte din grupul Brambles si isi desfasoara activitatea in aproximativ 60 de tari, cele mai ample operatiuni avand loc in America de Nord si in Europa de Vest.

Pentru mai multe informatii despre CHEP, accesati www.chep.com.

Pentru mai multe informatii despre grupul Brambles, accesati www.brambles.com.

Despre Top Employers Institute

Top Employers Institute este autoritatea globala in ceea ce priveste recunoasterea excelentei in practicile privind oamenii. Ajutam la accelerarea acestor practici pentru imbogati piata muncii. Prin intermediul Programului de certificare derulat de Top Employers Institute, companiile participante pot fi validate, certificate si recunoscute ca angajator preferat. In cei 30 de ani de la infiintare, Top Employers Institute a certificat 2.052 de organizatii din 121 de tari/ regiuni. Acesti angajatori de top au un impact pozitiv asupra vietii a peste 9,5 milioane de angajati la nivel global.

Autori

foto
CHEP POOLING SERVICES ROMANIA SRL
foto
TOP EMPLOYERS INSTITUTE