loader

ParkLake colaboreaza cu CBRE pentru a avansa procesul de inchiriere

Sonae Sierra, specialistul international in centre comerciale si Caelum Development, un dezvoltator imobiliar est european de top anunta numirea CBRE Romania ca agent extern de inchiriere pentru centrul comercial ParkLake, acesta fiind responsabil pentru inchirierea centrului comercial alaturi de Sonae Sierra.

Acordul incheiat cu CBRE vine sa reconfirme angajamentul nostru de a oferi bucurestenilor un centru comercial inovativ in anul 2016, cu branduri exclusive si o experienta unica de cumparare si divertisment. Avem incredere ca procesul de inchiriere va sustine obiectivul noastru de a crea cea mai buna destinatie de cumparaturi si petrecere a timpului liber din capitala Romaniei”, a declarat Alberto Bravo, Managing Director Sonae Sierra, responsabil pentru Property Management in Spania si Romania.

 

David Sharkey, CEO-ul Caelum Development, adauga: “Continuam lucrarile de excavatie conform programului, iar acum intensificam activitatea de inchiriere pentru a  consolida mix-ul de branduri pe care il oferim. Acesta va constitui cea mai buna garantie pentru dezvoltarea unui spatiu unic, inovativ, cu o oferta de neegalat pentru cumparaturi si petrecere a timpului liber.”

 

Lucrarile pentru noul centru comercial ParkLake, localizat in partea de est a Bucurestiului, in sectorul 3, au inceput din luna ianuarie. Centrul comercial reprezinta o investitie de 180 de milioane de euro, iar deschiderea este programata pentru anul 2016. ParkLake va oferi o experienta de cumparaturi de inalta calitate, cu aproximativ 200 de magazine si 2.600 de locuri in parcarea subterana. Centrul va avea un design unic, prietenos cu mediul si va oferi o gama larga de activitati sportive si de petrecere a timpului liber in directa legatura cu Parcul Titan, aflat in imediata vecinatate a acestuia.

 

Razvan Iorgu, Managing Director, CBRE Romania, declara: “ParkLake va duce piata centrelor comerciale din Romania la un alt nivel si ne bucuram ca putem prezenta o oportunitate excelenta retailerilor care vor sa se extinda si sunt dornici sa profite de beneficiile spatiilor comerciale cu concepte moderne. Suntem increzatori ca vom inchiria cu succes ParkLake impreuna cu Sonae Sierra, contribuind la obiectivul celor doi parteneri ai joint venture-ului de a crea cea mai buna destinatie de cumparaturi si timp liber din capitala Romaniei.”

 

Cu o amplasare excelenta in partea estica a Bucurestiului, in sectorul 3, ParkLake va fi la doar 10 minute distanta de centrul orasului si va beneficia de o buna expunere stradala, datorata celor patru benzi ale strazii Liviu Rebreanu, prin care se realizeaza accesul. Pozitia este usor accesibila prin intermediul tuturor mijloacelor de transport in comun - autobuz, tramvai si metrou - si serveste o  zona de captare de peste jumatate de milion de locuitori, pe o raza ce poate fi parcursa cu automobilul in 10 minute.

 

Un centru sustenabil

 

Centrul comercial este proiectat in conformitate cu cele mai riguroase standarde de calitate, inclusiv in termeni de confort, siguranta si eficienta de mediu. ParkLake va adopta solutii moderne de protectie a mediului, care au ca scop reducerea consumului de apa si energie electrica, precum si maximizarea ratei de reciclare atat pe perioada constructiei, cat si in faza operationala.  Joint-venture-ul va oferi un centru comercial care imbina shopping-ul, serviciile, activitatile culturale si de petrecere a timpului liber cu cele mai noi solutii de siguranta, mentenanta si management al echipamentelor, precum si o atentie speciala acordata confortului clientilor, chiriasilor si comunitatilor din cadrul carora provin acestia.

Autori

foto
DOINGBUSINESS.RO SRL