loader
Organizatia WWF Romania isi muta biroul in AFI Tech Park

Organizatia WWF Romania isi muta biroul in AFI Tech Park

AFI Europe Romania anunta un nou chirias in prima cladire a campusului de business AFI Tech Park din Bucuresti.

Noul contract de inchiriere a fost semnat cu Asociatia WWF Programul Dunare-Carpati Romania (WWF Romania), pentru o suprafata de 350 mp, pe o perioada de 5 ani. Procesul de inchiriere a fost intermediat de catre Colliers International, reprezentata de consultantii Lucian Opris si Alexandru Orzea.

Lucrarile pentru finalizarea cladirii AFI Tech Park 1 se afla in stadiu avansat, aceasta urmand sa fie livrata in luna iunie a acestui an. In prezent gradul de ocupare al cladirii este de 40%, specialistii WWF fiind printre cei 3.000 de angajati pe care AFI Tech Park 1 ii va gazdui. Aceasta prima etapa a proiectului va oferi o suprafata inchiriabila de 20.000 de mp de spatii de birouri Clasa A si o zona de retail de 2.000 mp.

Quick Service Restaurant „1 Minute” (110 mp), Game World Group (2.000 mp), RTC Proffice Experience (650 mp) si Knauf Romania (600 mp) sunt chiriasii care au semnat deja contracte de inchiriere cu AFI Tech Park 1 si se vor muta in noul campus incepand cu jumatatea acestui an.

„Forta de munca tot mai competitiva si atentia la nevoile angajatilor determina tot mai mult companiile sa isi regandeasca strategia atunci cand aleg o noua locatie pentru birourile lor. Noile cladiri moderne de birouri Clasa A situate in centrul orasului se afla in preferintele managerilor atunci cand se raporteaza la reducerea timpului petrecut in trafic. Ne bucuram ca AFI Tech Park, care a primit pre-certificarea LEED Platinum va gazdui una dintre cele mai importante si respectate organizatii care deruleaza proiecte pentru conservarea naturii”, spune Tal Roma, Business Development Manager AFI Europe Romania.

Odata finalizat, campusul de business AFI Tech Park va deveni unul dintre cele mai complexe constructii de birouri din Bucuresti, oferind un spatiu total de 56.000 mp de birouri Clasa A in cele doua cladiri P+8 si un turn de 14 etaje si numeroase alte facilitati, precum: o sala de conferinte comuna de 400 mp, ce poate fi utilizata de toti chiriasii in baza unei programari, cardul de membru „AFI Club”, care ofera discounturi la restaurant si alte tipuri de servicii, transfer expres ce leaga cladirea de statia de metrou Unirii, sala de fitness World Class de 1.500 mp aflata in cladirea AFI Tech Park 1.

Campusul isi propune sa raspunda nevoilor curente ale angajatilor, pentru care un timp cat mai scurt petrecut pe drumul inspre munca si inapoi spre casa reprezinta unul dintre cele mai importante criterii pe care le iau in considerare atunci cand se raporteaza la locul lor de munca actual sau viitor. Accesul cu transportul in comun este facilitat prin conexiunile excelente cu liniile de tramvai cele mai frecventate din Bucuresti si cu statia de metrou Unirii situata in apropierea proiectului.

„Am ales AFI Tech Park deoarece consideram ca este important ca modul in care organizatia WWF este perceputa de cei din jur sa fie reflectat in standardele noastre de mediu. Intregul complex respecta toate normele de dezvoltare durabila, inca din fazele de proiectare si constructie. Suntem nerabdatori sa ne desfasuram de acum activitatea intr-un loc in care vom fi si mai aproape de comunitate, intr-un spatiu confortabil, care sa ne permita flexibilitate in miscare si de unde putem accesa rapid si facil toate zonele orasului care ne intereseaza pentru proiectele noastre“, spune Orieta Hulea, Director WWF Romania.

 

Autori

foto
AFI EUROPE MANAGEMENT SRL