loader
Orbis achizitioneaza Mercure Bucharest Unirii

Orbis achizitioneaza Mercure Bucharest Unirii

In conformitate cu strategia sa de afaceri - constand in alocarea de capital pe pietele cele mai promitatoare, care vor livra in viitor rezultate durabile, Orbis a semnat un contract de achizitie pentru terenul, cladirea si operatiunile hotelului Mercure Bucharest Unirii, pentru 11,35 milioane EUR.

"Mercure Bucharest Unirii este un hotel de tip midscale, localizat ideal, la cativa pasi de Centrul Vechi si de reperele sale istorice, dar si in zona de afaceri a capitalei vibrante a Romaniei. Asa cum am afirmat anterior, Romania este o piata atractiva cu potential semnificativ si aceasta investitie ofera valoare pe termen lung si randament investitional atractiv"- explica Gilles Clavie, presedintele Consiliului de Administratie si CEO al Orbis S.A.

Orbis gestioneaza acest hotel de la sfarsitul anului 2017 si va continua renovarea pentru a finaliza planul de modernizare.

Hotelul ofera aproape 100 de camere spatioase, moderne si confortabile, atat pentru oaspeti de afaceri, cat si pentru turisti, un bar si un restaurant si poate gazdui diverse evenimente si conferinte.

Autori