loader

O franciza internationala are mare succes in Romania: parfumuria InfiniteLove.ro

Cum procedezi cand nu stai bine cu banii, dar iti doresti totusi sa porti cele mai bune parfumuri? Un nou magazin vine cu solutia: esentele de parfum Infinite Love.

Infinite Love ofera esente moderne si persistente create dupa retetele celor mai cunoscute parfumuri, similare cu produsele lansate pe piata in ultimii ani de catre case de parfumuri celebre. 

 

Venit in Romania de doar un an, magazinul de parfumuri Infinite Love s-a pozitionat pe piata ca alternativa “value for money” pentru oamenii pasionati de esente, si nu de etichete.

 

Franciza internationala de parfumuri are mare succes in Romania


Infinite Love face parte dintr-o franciza internationala de parfumuri care a inregistrat vanzari peste asteptari in Romania. Franciza mai este prezenta in Germania, Turcia, SUA, Emiratele Arabe Unite, Bulgaria, Rusia, Germania ,Tunisia si Arabia Saudita.

 

Smart shopping: Parfumuri la preturi de criza

Magazinul online pune la dispozitie peste 300 de parfumuri pentru femei si barbati, similare cu parfumuri lansate pe piata in ultimii ani.

 

Colectia de parfumuri vine insotita de preturi foarte accesibile:

• 15 RON - 8ml
• 59 RON - 50ml
• 84 RON - 100ml

 

Parfumurile se comercializeaza direct catre public, fara intermediari.

 

“Am adaptat retetele parfumurilor dupa preferintele clientilor romani, care vor produse puternice, persistente, cu concentratie mare. Magazinul online a fost lansat pornind de la o comunitate offline de clienti loiali, si de la cererea online care venea din orasele din restul tarii.” spune Oana Dinu, Managerul francizei.

 

“Infinite Love vrea sa rezolve problema celor care nu se simt legati doar de un singur parfum, ci se indragostesc de mai multe esente in functie de starea de spirit, anotimp, momentul zilei si de ocazia la care il poarta. Pe de alta parte, pretul unui parfum nu este de neglijat, iar Infinite Love este alternativa care iti permite libertatea de a avea mai mult de un parfum semnatura.” continua Oana Dinu.


Aniversarea de un an de business:


Un nou magazin in Mega Mall, lansarea site-ului e-commerce si promotii aniversare inedite

La doar un an de la sosirea in Romania si inaugurarea a sapte magazine in toata tara, Infinite Love deschide cel de-al patrulea magazin din Bucuresti in cel mai nou mall din Bucuresti, Mega Mall. Lansarea vine insotita de o serie de promotii aniversare inedite pentru Romania, de tipul BOGO (Buy One, Get One Free).

 

Prezent initial in Bucuresti, unde are deja trei magazine, Infinite Love are reprezentante in Craiova, Targu Jiu si mai nou, in mediul online prin site-ul infinitelove.ro, prin care livreaza parfumuri catre clienti din toata tara.

 

De ce aleg clientii parfumurile Infinite Love?

Infinite Love mentine esenta naturala a parfumului preferat si garanteaza o durata mult mai lunga a efectului datorita concentratiei mai mare de parfum.

 

Aceste parfumuri tind sa prinda foarte bine in randul femeilor pasionate de smart shopping.
“Produsele Infinite Love sunt pentru un segment de consumatori care nu se multumesc sa faca shopping, ci prefera sa cumpere dupa principiul value for money si sa plateasca pretul corect pentru produsele pe care le achizitioneaza.” adauga Oana Dinu, Managerul francizei.

 

Articol furnizat de InfiniteLove.ro, http://infinitelove.ro/

Autori

foto
DOINGBUSINESS.RO SRL