loader
Nokian Tyres extinde utilizarea tehnologiei pe baza de fibre de aramida la anvelopele pentru autoutilitare si rulote

Nokian Tyres extinde utilizarea tehnologiei pe baza de fibre de aramida la anvelopele pentru autoutilitare si rulote

Tehnologia Nokian Tyres Aramid Sidewall a fost conceputa pentru a aduce un plus de durabilitate anvelopelor, la utilizarea in conditii solicitante.

Durabilitatea sporita oferita de aceasta tehnologie inovatoare este acum disponibila si pentru soferii profesionisti, cat si pentru posesorii de rulote, deoarece structura Aramid Sidewall, care contine fibre rezistente de aramida, a fost extinsa si la producerea anvelopelor Nokian Tyres pentru autoutilitare si rulote.

 

Tehnologia Aramid Sidewall asigura transportul fara griji

 

Anvelopele destinate autoutilitarelorsi rulotelor sunt supuse adesea unei utilizari intense. Aceste vehicule sunt grele si ruleaza adesea incarcate la maxim, pe sosele slab intretinute, pe pietris si peste borduri. Anvelopele trebuie sa sustina intreaga greutate a vehiculului si sa ofere manevrabilitatea sigura si stabilitate in orice tip de conditii de drum.

 

„Dorim sa oferim soferilor de autoutilitare si rulote aceeasi durabilitate de care deja beneficiaza utilizatorii anvelopelor SUV si LT. In plus fata de protectia impotriva unor costuri aditionale neasteptate determinate de degradarea anvelopelor, fibra de aramida oferagarantia faptului ca incarcatura va ajunge la destinatie fara probleme, ” afirma Petri Niemi, directorul departamentului Product and Pricing Management, Nokian Tyres.

 

Fibra de aramida reduce costurilor si ofera incredere conducatorilor auto

 

Muchiile bordurilor si gropile din carosabil pot produce daune grave unei anvelope. Deteriorarea flancului anvelopei determina de obicei achizitionarea unei noi anvelope si inlocuirea celei deteriorate.

 

Nucleul puternic aflat in centrul tehnologiei Aramid Sidewall este fibra de aramida integrata in structura inovatoare a flancului anvelopei. Acest material este de asemenea utilizat in industria aerospatiala si industria de aparare. Fibra de aramida fortifica flancul anvelopei pentru a face fata mai bine la impacturile externe, taieturi si pierderea presiunii.

 

Tehnologia Aramid Sidewall este deja utilizata de mai multi ani in fabricarea anvelopelor Nokian Tyres SUV. Aceasta tehnologie se regaseste acum in toate produsele Nokian Tyres destinate autoutilitarelor si rulotelor de pe piata.

Autori

foto
NOKIAN TYRES