loader
Noile EQV si Clasa V de la Mercedes-Benz vin cu un plus de eleganta

Noile EQV si Clasa V de la Mercedes-Benz vin cu un plus de eleganta

Noile autovehicule pentru uz privat de dimensiuni medii EQV si Clasa V reprezinta o etapa importanta din aceasta schimbare

Noile EQV si Clasa V de la Mercedes-Benz  reflecta reorientarea strategiei de afaceri  a companiei.In viitor, Mercedes-Benz va urmari o abordare strategica diferentiata in ceea ce priveste portofoliul de autovehicule comerciale. Asa cum a prezentat anul trecut (2023), compania vizeaza o strategie premium pentru autovehiculele de uz comercial. In viitor, o strategie axata pe lux se va aplica tuturor autovehiculelor nou dezvoltate si pozitionate pentru uz privat, la fel ca in cazul tuturor autoturismelor Mercedes-Benz. Scopul este de a implementa pe deplin aceasta schimbare strategica, odata cu introducerea viitoarei arhitecturi electrice modulare si scalabile Van Electric Architecture - VAN.EA pe scurt - incepand cu 2026. Noile autovehicule pentru uz privat de dimensiuni medii EQV si Clasa V reprezinta o etapa importanta din aceasta schimbare. Ambele sunt in continuare imbunatatite, atat la interior, cat si la exterior. Exista, de asemenea, o crestere a confortului si a sigurantei, in special datorita unei retele digitale mai inteligente. Noile modele pot fi comandate la centrele autorizate de vanzari Mercedes-Benz, din ianuarie 2024. Dotarea standard a fost imbunatatita in mod semnificativ si, astfel, adaptata mai precis la cerintele clientilor. In Romania, noua Clasa V porneste de la un pret de lista de 50,587 euro, fara TVA (60,198.53 euro, cu TVA inclus) , noul EQV de la 71,435 euro, fara TVA (85,007.65 euro, cu TVA inclus). Noua Clasa V constituie, de asemenea, baza pentru autorulota Clasa V Marco Polo. Aceasta porneste de la 72,626 euro, fara TVA (86,424.94 euro, cu TVA inclus) si este la fel de atractiva.

 

"Ne dorim sa oferim cele mai dorite autovehicule comerciale si servicii. In acest scop, am analizat cu atentie dorintele clientilor nostri. Noile modele au acum o atractivitate si mai mare si ofera si mai multe extra-uri digitale. Dotarea standard a monovolumelor noastre a fost imbunatatita semnificativ, iar multe dintre dotarile optionale foarte solicitate anterior sunt acum in dotarea standard: un pachet general complet."

                                                        Klaus Rehkugler, Head of Sales & Marketing Mercedes-Benz Vans

Imagini

Autori

foto
MERCEDES-BENZ ROMANIA SRL