loader
NEXTBASE 622 GW: PRIVESTE MAI DEPARTE, CU UN OCHI IN PLUS

NEXTBASE 622 GW: PRIVESTE MAI DEPARTE, CU UN OCHI IN PLUS

Nextbase este unul dintre cei mai importanti producatori de camere din Europa si lider in Marea Britanie, cu o cota de piata de peste 80%

Sa ne gandim la urmatorul scenariu: pe la 3 dimineata pleci cu masina sa iei un prieten de la aeroport, nu ai o camera DVR instalata pe masina si, in plus, ce ar putea sa se intample la acea ora cu un trafic foarte scazut, practic mergi singur pe strada. Gresit! Probabilitatea unui incident este mult mai mare, martori mai putini sa iti sustina nevinovatia, ceilalti participanti la trafic merg si ei fara griji si ceva mai tare decat in mod normal, la care se adauga, desigur, oboseala. Asa ca cel mai bine ar fi sa ai un ochi in plus care nu oboseste niciodata, care vede mai bine prin ploaie si mult mai departe. Asadar, o camera DVR nu te poate feri de accidente, dar cu siguranta iti poate dovedi nevinovatia.

Plecand de la aceasta nevoie, va propunem camera DVR Nextbase 622 GW, o camera premium, cu capacitate de filmare 4k. Nextbase este unul dintre cei mai importanti producatori de camere din Europa si lider in Marea Britanie, cu o cota de piata de peste 80%, ei fiind si primii producatori care au introdus standardul 4K pe o camera DVR. Filmarea 4K ofera o claritate deosebita a imaginii, ceea ce ne permite sa distingem foarte bine numerele de inmatriculare ale participantilor la trafic si sa facem zoom pentru a deslusi si cea mai mica nelamurire a unei filmari.

622 GW vine cu un nou chipset Ambarella H22 quad-core, care face posibila filmarea 4k la 30 fps sau chiar in Super Slow Motion FHD la 120 fps, avand un senzor de 8 megapixeli, dar si un filtru de polarizare, care permite soferilor sa seteze camera prin rotirea unui inel pana cand imaginea devine clara chiar si in lumina soarelui. Pentru a avea o claritate mai buna chiar si in conditii de trafic mai neprietenoase, camera este dotata cu stabilizare de imagine, un mod de filmare pentru vreme rea si un unghi de filmare de 140 de grade. Trebuie sa mentionez totusi ca filmarea cu stabilizarea activata conditioneaza filmarea 4k la 30 fps, 2k la 30 fps si FHD la 30 sau 60 fps. Filmarea pe timp de noapte este si ea imbunatatita cu modul Enhanced Night Mode, iar localizarea precisa a camerei este asigurata de sistemul GPS incorporat. Sistemul GPS nu este suficient pentru siguranta ta, asa ca 622 GW are integrat sistemul Emergency Response prin care autoritatile sunt apelate automat in cazul unui accident, iar soferul este inconstient.

Din punctul de vedere al interactiunii si conectivitatii, camera sta excelent, deoarece ecranul tactil de trei inchi si meniul destul de simplu te ajuta sa faci setarile rapid. Conectivitatea Wi-Fi incorporata si Bluetooth 5.0 te ajuta sa descarci rapid imaginile direct pe telefon sau sa le trimiti catre firmele de asigurari. Ecranul tactil raspunde foarte bine la comenzi, iar meniul este destul de simplu structurat si usor de folosit. Conexiunea cu aplicatia mobila MyNextbase Player, disponibila atat pentru telefoanele cu iOS, cat si pentru cele cu Android, se face destul de rapid, iar aceasta va verifica periodic daca ai nevoie de un update; totusi, update-ul a durat putin cam mult la prima instalare.

Instalarea pe masina se face destul de usor, avand un suport magnetic cu incarcare. Astfel, daca vrei sa filmezi ceva in afara autovehiculului, o poti face foarte usor, iar bateria incorporata iti va asigura un timp de filmare de 15 minute. Pentru stocarea filmarilor ai nevoie de un card rapid, care sa poata scrie repede filmarile la rezolutie inalta. Daca nu este suficient de rapid, acesta se poate supraincalzi si nu va mai stoca filmarile sau se va bloca. Reprezentantii Nextbase au propriul card pe piata, pentru functionare optima, insa acesta, din pacate, trebuie cumparat separat si costa undeva in jurul sumei de 250 de lei pentru 128 GB.

Daca te intrebi ce faci daca se umple cardul, ei bine, 622 GW va sterge filmarile mai vechi pentru a face loc celor noi, ruland astfel in bucla. Desigur, daca doresti ca anumite momente sa nu fie sterse, in partea de jos a camerei vei gasi un buton rosu, care prin apasare va bloca o  anumita perioada de filmare. Filmarile pot fi descarcate cu usurinta pe calculator sau direct in telefon, dar pot fi stocate si in cloudul Nextbase la cerere.

Pretul camerei Nextbase 622 GW este in jurul sumei de 700 de lei si o poti gasi la Falcon Electronics care este distribuitor unic in Romania, dar si la Altex, eMag sau pe alte site-uri.

Autori

foto
DOINGBUSINESS.RO SRL