loader
Mitsubishi Electric Europe deschide prima sucursala in Romania

Mitsubishi Electric Europe deschide prima sucursala in Romania

Mitsubishi Electric Europe, prin diviza Mitsubishi Electric Living Environmental Systems, a inaugurat prima sucursala a companiei din Romania, la Bucuresti, intarind astfel prezenta brandului pe piata din Romania.

Lansarea a avut loc in prezenta distribuitorilor si colaboratorilor companiei din Romania. La eveniment au fost prezenti Yoji Saito, CEO al Mitsubishi Electric Europe si Andrea Veronese, care va conduce Mitsubishi Electric Romania.


O piata in crestere


In 2017, cota de vanzari a companiei, a fost de aproximativ 10 milioane de Euro, totalizand 10% din piata locala de sisteme de climatizare. In ultimii ani, Mitsubishi Electric si-a dublat cota de piata pentru produse electrice de acest gen, iar in 2018 se estimeaza o crestere suplimentara a vanzarilor.


Vorbind despre decizia de a deschide noua sucursala Andrea Veronese, managerul Mitsubishi Electric Romania a declarat „Am decis sa consolidam prezenta Mitsubishi Electric in Europa investind in Romania, deoarece piata locala a inregistrat in ultimii ani o evolutie spectaculoasa. Mai mult decat atat economia locala a crescut mult si consideram ca avem conditii favorabile pentru consolidarea prezentei brandului.”


Viziunea pentru Europa si Romania


La nivel global Mitsubishi Electric are o traditie de aproape un secol in dezvoltarea solutiilor industriale si casnice in diverse domenii de activitate ce includ dezvoltarea, producerea si vanzarea echipamentelor electrice si electronice folosite in procesarea si comunicarea informatiilor, dezvoltarea spatiala si comunicatii prin satelit, electronice de uz casnic, tehnologii industriale, tehnologii energetice, mijloace de transport si echipamente de constructii.


Mitsubishi Electric Europe B.V., prin Mitsubishi Electric Living Environmental Systems este, de peste 30 de ani, activ in domeniul climatizarii si recunoscut pentru viziunea inovativa, calitatea si fiabilitate produselor oferite.


„Mitsubishi Electric se bucura de multi ani de o prezenta puternica pe piata romaneasca. Investind in aceasta noua sucursala reconfirmam angajamentul nostru in regiune si marcam inceputul unei noi cresteri in Europa de Est” a afirmat dl. Yoji Saito presedinte si CEO al Mitsubishi Electric Europe B.V.


Mitsubishi Electric Living Environmental Systems are o activitate extinsa in domeniul instalatiilor de aer conditionat, incalzire si tratare a aerului, proiectand solutii complete pentru orice utilizare imaginata: de la locuintele rezidentiale independente la cele centralizate, de la hoteluri si restaurante la SPA-uri, de la mici cladiri de apartamente la complexuri rezidentiale, de la muzee la banci, birouri etc.


Mitsubishi Electric Living Environmental Systems este prezenta in Romania inca din 1990, printr-o retea puternica de distribuitori care a contribuit considerabil la dezvoltarea pietei locale.
 

Autori

foto
MITSUBISHI ELECTRIC EUROPE